Ποδόσφαιρο

«Δεν είναι η πρώτη φορά, ο Ντε Μπρόινε μου φωνάζει και στην προπόνηση»!

Tι είπε

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης η Μάντσεστερ Σίτι, μετά και την εμφατική εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Έτιχαντ»!
Παρ’ όλα αυτά, τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τους δύο άνδρες να έρχονται σε μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Βέλγο να απαντά με ένα «Σκάσε, σκάσε!» σε παρατηρήσεις του Πεπ!

Λίγες ημέρες μετά, ο τεχνικός των «πολιτών» κλήθηκε να σχολιάσει το επεισόδιο αυτό, με τον Ισπανό προπονητή να απαντάει με χιούμορ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως του αρέσει αυτή η ένταση μεταξύ τους, με τον Ντε Μπρόινε μάλιστα να του φωνάζει ακόμα και στην προπόνηση! «Μου άρεσε η αντίδραση του Κέβιν, μου αρέσει όταν φωνάζουμε ο ένας στον άλλο. Μερικές φορές παρά είναι επίπεδο, οπότε μου αρέσει αυτή η ενέργεια που βγάζει. Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά μου φωνάζει στην προπόνηση. Μετά από αυτό γίνεται ο καλύτερος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button