Ποδόσφαιρο

Δεν δυσκολεύτηκε και πήρε με το διπλό (0-1)

Με την ενδεκάδα του ντέρμπι ξεκίνησε ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου, με τον Άρη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να καταφέρνει εύκολα την επικράτηση (0-1) στα πηγάδια

1ο ημίχρονο…

Ξεκίνησε στην επίθεση ο Άρης από τα πρώτα λεπτά, με την Ξάνθη να δυσκολεύεται να μπει στο παιχνίδι.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους» σημειώθηκε στο 9ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Κόρχουτ, λάθος της άμυνα της Ξάνθης με τον άστοχο Φετφατζίδη να σουτάρει στα σώματα.
Στο 11ο λεπτό διπλή προσπάθεια των Ματίγια και Κόρχουτ αποκρούστηκε από τον Μπέντο.

Η Ξάνθη μετά από αρκετά λεπτά κατάφερε να μπει στην περιοχή του Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να δυσκολεύονται να βγάλουν άμυνα.

Οι Φετφατζίδης και Λάρσον άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα από δεξιά, ο δεύτερος βρήκε τον Νιγηριανό φορ και εκείνος με άνεση πλάσαρε για το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 18ο λεπτό.

Στο 25′ η Ξάνθη προσπάθησε ν’ ανεβάσει μέτρα στο γήπεδο και να γίνει πιεστική, λάθη όμως δεν απείλησαν τους φιλοξενούμενους.
Η Ξάνθη ανέβασε ρυθμούς τα τελευταία λεπτά , αλλά οι τελικές προσπάθειες στην πάσα ήταν βεβιασμένες.

2ο ημίχρονο

Στο 51ο λεπτό καλή συνεργασία Ιντέγε- Λάρσον, με εξαιρετικά άστοχο σουτ του Σουηδού.

Στην συνέχεια σέντρα του Κόρχουτ στον ελεύθερο Φετφατζίδη, έδωσε την δυνατότητα στον δεύτερο να σουτάρει στην κίνηση με το δεξί.

Είκοσι λεπτά περίπου πριν το τέλος του αγώνα ο Φετφατζίδης μόνος του στον άξονα, είχε ένα πολύ δυνατό σουτ, ο Μπέντο όμως το έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 87′ καλή στιγμή για τον Άρη, μέσα στην περιοχή της Ξάνθης ο Ντουρμισάι όμως δεν έκανε καλό τελείωμα. Στην επίθεση ο Άρης με άλλη μια προσπάθεια του Μαντσίνι που ήταν οφσάιντ.

Στο 89′ χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Φοσέ φάτσα με την εστία αστόχησε.


YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button