Διεθνή

Δεκατρείς γερμανικές επαγγελματικές ομάδες στα πρόθυρα χρεοκοπίας!

Το ένα τρίτο των γερμανικών ομάδων που παίζουν στις δύο πρώτες κατηγορίες είναι έτοιμες να χρεοκοπήσουν, αν τα πρωταθλήματα δεν ξεκινήσουν.

Εφιαλτικά είναι τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την τηλεδιάσκεψη των 36 επαγγελματικών ομάδων που αγωνίζονται στις δύο πρώτες κατηγορίες στην Γερμανία!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα τρίτο εξ’ αυτών κινδυνεύουν με οικονομικό αφανισμό αν δεν τελειώσει η σεζόν, σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά στοιχεία που κατέθεσαν στην γερμανική ομοσπονδία.Remaining Time-0:01FullscreenMute

Η κατάσταση στην Τσβάιτε Λίγκα είναι κυριολεκτικά δραματική, αφού 7 ομάδες θα δηλώσουν χρεοκοπία στα τέλη Μαΐου σε περίπτωση που δεν τους κατατεθεί η τέταρτη και τελευταία δόση των τηλεοπτικών εσόδων για την σεζόν 2019-20, ενώ άλλες δύο θα κάνουν το ίδιο στα τέλη Ιουνίου, σε περίπτωση που δεν έρθουν αυτά τα έσοδα.

Σε ότι αφορά την Bundesliga μία ομάδα δήλωσε ότι αντέχει οικονομικά μέχρι τα τέλη Μαΐου, ενώ άλλες τρεις θα δηλώσουν χρεοκοπία στα τέλη Ιουνίου, αν δεν ξεκινήσει ξανά η σεζόν και δεν βρουν έσοδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button