Γενικά

Κάπως έτσι θα μοιάζει το Hyundai i20 N

Ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες αποκαλύπτουν τον πιθανό σχεδιασμό του σπορ μοντέλου.

Τον προηγούμενο μήνα και λίγο μετά από την πρεμιέρα της νέας γενιάς i20, η Hyundai δημοσίευσε το πρώτο teaser για την κορυφαία του έκδοση από πλευράς επιδόσεων, το i20 N. Ενώ ακόμα περιμένουμε για την πλήρη αποκάλυψη του καυτού σουπερμίνι, δύο renderings του βρετανικού Autoexpress μοιάζουν αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.

Hyundai i20 N

Εμπνευσμένος από το i30 N και χρησιμοποιώντας ως βάση τις επίσημες φωτογραφίες του απλού i20, ο καλλιτέχνης Avarvarii πρόσθεσε νέους προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, σπλίτερ, πλευρικά μαρσπιέ, ζάντες μεγάλης διαμέτρου, αεροτομή και διαχύτη στο B-Segment μοντέλο της Hyundai, με τις χαρακτηριστικές κόκκινες πινελιές και το έμβλημα N στη φαρδιά γρίλια.

Hyundai i20 N

Ο ανταγωνιστής των  Ford Fiesta ST και Volkswagen Polo GTI φημολογείται πως θα φορά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λίτρων με απόδοση κοντά στους 200 PS που θα του χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε περίπου 6,5″. Επιπλέον, η σπορ χαμηλωμένη ανάρτηση την οποία εξελίσσει ο Albert Biermann με την ομάδα του στην πίστα του Nürburgring, θα προσφέρει δυναμική οδική συμπεριφορά αντίστοιχη του ονόματος της N Performance.

Το νέο i20 N θα παρουσιαστεί μέσα στο 2020 και θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες, ενώ θα πλαισιωθεί και από πιο προσιτές εκδόσεις i20 N Line με σπορ πινελιές σε εμφάνιση και στήσιμο.

Πηγή: (Autoexpress)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button