Ποδόσφαιρο

Δήλωση Χαριστέα: «Δεν καταλαβαίνω να πυροβολούμε τον προπονητή και τους παίκτες» – Το ζητούμενο είναι η επίλυση του μπαν»

Ο Άγγελος Χαριστέας προχώρησε σε μια μακροσκελή δήλωση.

Αναλυτικά:

“Για εμένα τα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα και συνεχίζουν δώσανε τα πάντα, ό,τι είχαν και δεν είχαν για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση για την την οποία δεν φταίνε. Κάποιοι έδειξαν χαρακτήρα, ενώ θα μπορούσαν να φύγουν κι αυτό το σέβομαι.

Θα προσπαθήσουμε με ότι δυνάμεις μας απέμειναν μέχρι τέλους.

Σ αυτο το δυσκολο μονοπάτι που έχουμε να βαδίσουμε τις επόμενες δύο εβδομάδες, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να τελειώσουμε τη χρονιά αξιοπρεπώς, έχοντας παράλληλα στραμμένο το βλέμμα στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Το πρόβλημα του Αρη δεν ειναι μια ήττα. Το ζητούμενο είναι η επίλυση του ban και γι’ αυτό δουλεύουμε.

Το να πυροβολούμε τον προπονητή και τους παίκτες που έφεραν την ομάδα στην Ευρώπη και ένα βήμα πριν τον τελικό δεν το καταλαβαίνω και και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσω

Η ομάδα αυτή πλήρωσε λάθη που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι. Τελεία  και παύλα. Οφείλουμε να φανούμε δυνατοί στη συνέχεια. Μας λείπει ο κόσμος που είναι το στήριγμα μας. Μέχρι και την τελευταια μέρα θα κάνω το καλύτερο για τον ΑΡΗ. θα δώσουμε την ψυχή μας.

Αυτη τη στιγμη θα βοηθήσω όσους παρέμειναν στην ομάδα. Οχι στην απαξίωση και στον μηδενισμό. Φτάνει η μιζέρια. Στηρίζουμε την ομάδα και τα παιδιά μέχρι τέλος.

Τέλος, να ευχηθώ περαστικά στον Λερίν Ντουάρτε και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Ευχομαι να μην έπαθε κάτι σοβαρό”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button