Μπάσκετ

Γρόλλιος: «Έχουμε σοβαρά στοιχεία, θα κάνουμε το καλύτερο για να δικαιωθεί ο Άρης»

Στην εκπομπή του Yellow Radio FM 101.7, “Yellow News” με τον Χρήστο Γκάλη και τον Δημήτρη Οσσανλή, φιλοξενήθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ και του Α.Σ. Άρης, Χρήστος Γρόλλιος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εγώ παρακολούθησα το παιχνίδι από το γήπεδο, αυτό που μου μεταφέρθηκε με βάση τα όσα έδειξε η τηλεόραση, είναι πως τίποτα από αυτά που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα, δεν συμπίπτουν με τα όσα έδειξε η τηλεόραση κι αυτό ακριβώς είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας.

Κάποια στιγμή στο φύλλο αγώνα αναφέρεται πως υπήρξε ρίψη καραμέλας με αποτέλεσμα να γίνεται παρατήρηση από τα μεγάφωνα.

Δε μπορώ να αντιληφθώ τι θα μπορούσε να προκαλέσει μια καραμέλα με τη ρίψη της στον αγωνιστικό χώρο.»

Για το ότι ο Άρης συναντά ξανά κάτι τέτοιο μετά το παιχνίδι Άρης – ΠΑΟΚ στο παρελθόν:

«Τότε είχε διαταχθεί η εκκένωση του γηπέδου, μετά την επιστροφή των διαιτητών, η διαιτητική τριάδα έκρινε πως δεν είχε ικανοποιηθεί πλήρως το αίτημά της, δηλαδή δεν είχε γίνει πλήρης εκκένωση του γηπέδου, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι και ο Άρης να τιμωρηθεί πρωτόδικα με αφαίρεση βαθμών και μηδενισμό.

Την υπόθεση τότε την είχα χειριστεί εγώ και τη θυμάμαι πάρα πολύ καλά, ήταν η πρώτη φορά που αμφισβητήθηκε το φύλλο αγώνα, αποφασίστηκε τότε πως ο αγώνας θα επαναληφθεί και μάλιστα με κόσμο, παρόλα αυτά δε μπορούμε να πούμε πως θα συμβεί το ίδιο πράγμα επειδή έγινε και τότε.

Δε μπορώ να προκαθορίσω μια απόφαση, εδώ έχουμε κάποια σοβαρά στοιχεία τα οποία θα προβάλλουμε και έχουμε ήδη αναδείξει στην έντασή μας, πιστεύω πως την Τετάρτη μπορεί να έχουμε νεότερα.

Έχουμε στοιχεία που θα επικαλεστούμε, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε ο Άρης να δικαιωθεί, ήταν μια κακή στιγμή για τη διακοπή, την ώρα που ο Άρης ανέκαμπτε αγωνιστικά.»

Για τις εκθέσεις κομισάριου και αστυνομίας:

«Η αξιοπιστία των εκθέσεων θίγεται, καθώς όλες μοιάζουν σαν αντιγραφή από τις άλλες, έχουμε δει στην πράξη πως ο αθλητικός δικαστής, κατά την άποψή μου, δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις με βάση αυτές, είναι μια αντιγραφή του ενός από τον άλλον χωρίς να υπάρχει διαφορά στις εκθέσεις, τις περισσότερες φορές είναι λέξη – λέξη οι ίδιες εκθέσεις.»

Για τον κανονισμό και την αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση αποχώρησης:

«Προς τιμήν τους οι φίλαθλοι εκκένωσαν πολύ γρήγορα το γήπεδο, πολύ πιο γρήγορα από ό,τι προβλέπεται. Αυτό που συμβαίνει στο Παλέ είναι μοναδικό στην Ευρώπη, ο κόσμος έρχεται και το “χαζεύει”.

Σε περίπτωση διακοπής υπάρχει μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών ναι.

Ο Άρης θέλει και απαιτεί να έχει σεβασμό, όχι αν κάνει κάτι παράτυπο, αλλά στην ίση αντιμετώπιση. Κάνει μια προσπάθεια οικονομική, έχει συσπειρώσει τον κόσμο και αντί να επικροτηθεί, μπαίνουν εμπόδια τα οποία θέλουν να φρενάρουν την όμορφη προσπάθειά μας. Προσπαθούμε και θέλουμε να φτάσουμε κάπου, μη μας σταματάτε.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button