Μπάσκετ

Αρβανίτης: «Καταθέσαμε ένσταση, η εκκένωση ήταν παράτυπη»

Στην εκπομπή του Yellow Radio FM 101.7, «Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις» με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν αγνοούσε η ΚΑΕ το αίτημα της εκκένωσης:

«Είναι δύο διαφορετικά πράγματα το εκκένωσε το γήπεδο και το πάρε την ομάδα και φύγε και σας το λέω αυτό γιατί τα άκουσα και τα δύο. Σε περίπτωση που δεν εκκενώναμε θα ήταν, μηδενισμός και -3 βαθμοί και σε περίπτωση που παίρναμε την ομάδα και φεύγαμε θα ήταν μηδενσιμός, -6 βαθμοί και 50 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.»

Για την Τσαρούχα:

«Κοιτάξτε, αυτό είναι ένα πρόβλημα που ΚΕΔ και ΕΟΚ οφείλουν να το λύσουν, είναι η δεύτερη φορά που ζητά την εκκένωση αλλά την πρώτη φορά δεν το είχε πετύχει.

Είναι κάτι που πρέπει να λυθεί, ελπίζουμε να μη συναντήσουμε ξανά μπροστά μας, τουλάχιστον για φέτος, την κα. Τσαρούχα.

Ένας διαιτητής που έρχεται σε γήπεδα που είναι συνεχώς γεμάτα και σε μια στιγμή που η κοινωνία είναι ανάστατη λόγω της τραγωδίας των Τεμπών, σε ένα γήπεδο που είναι πάντα γεμάτο και με ωραίο ρυθμό, δεν νοείται να προκαλεί χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό.

Ισχυρίστηκε κάτι το οποίο δεν ισχύει, δεν έχει γίνει και φαίνεται και από το βίντεο, αλλά εγώ ήμουν και στο παρκέ για να βλέπω.»

Για το φύλλο αγώνα:

«Ναι, στο φύλλο αγώνα γίνεται αναφορά και για μια καραμέλα, το οποίο ήταν η πρώτη παρατήρηση. Η δεύτερη παρατήρηση ήταν ένας αναπτήρας τριών γραμμαρίων. Το φύλλο αγώνα γράφει και υβριστικά συνθήματα και για λέιζερ, ο οποίος είναι ο λόγος που ζητήθηκε να εκκενωθεί το γήπεδο.

Η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε ένσταση, ό,τι έγινε ήταν παράτυπο.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button