Διεθνή

Γκουαρδιόλα: «Θα μου άρεσε να είναι νικήτρια η Γιουνάιτεντ στο Άνφιλντ»(video)

Την επιθυμία του να πάρει η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ το σημερινό (19/04, 10:00) ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ εξέφρασε ο τεχνικός της Σίτυ Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ενώ παράλληλα τόνισε πως άσχετα από το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα του θα συνεχίσει να κάνει την δουλειά της στα επόμενα παιχνίδια με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου.

H μάχη κατάκτησης της Premier League κορυφώνεται σήμερα στο Άνφιλντ με την δεύτερη βαθμολογικά Λίβερπουλ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους γηπεδούχος να ελπίζουν σε νίκη και τρίποντο προκειμένου να ξεπεράσουν κατά δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Σίτυ που αγωνίζεται αύριο κόντρα στην Μπράιτον

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα παρακολουθούμε το ντέρμπι ως θεατές. Θέλω να μάθω το αποτέλεσμα, θα μου άρεσε η Γιουνάιτεντ να πάρει βαθμούς, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι αν δεν κάνουμε τη δουλειά μας στα επόμενα παιχνίδια. Μπορούμε να μάθουμε κάτι και για τις δύο ομάδες. Η πρόκληση παραμένει ίδια, όπως ήταν τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Είμαστε έναν βαθμό μπροστά. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός, μία πρόκληση και αγώνας μέχρι τέλους»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button