Ποδόσφαιρο

Γκάμα σκοράρει, “Φέτφα” σερβίρει: Οι κορυφαίοι του Άρη σε γκολ και ασίστ

Πρόκεται ίσως για τους δύο πολυτιμότερους παίκτες του Άρη την φετινή σεζόν ενώ είναι αξιοσημείωτο πως και για τους δύο ήταν μια απο τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη τους) αγωνιστική χρονιά στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. Ο λόγος για τους Μπρούνο Γκάμα και Γιάννη Φετφατζίδη.

Με τον έναν να “σερβίρει” και τον άλλον να σκοράρει, ο Άρης προσέφερε ουκ ολίγες φορές ποδοσφαιρικό θέαμα στο χορτάρι αφού και οι δύο με το ταλέντο και τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες έκαναν… μαγικά!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως και οι δύο βοήθησαν τον Άρη στις δύσκολες στιγμές που ήρθαν προς το τέλος της σεζόν. Μπορεί ο Φετφατζίδης να αποχώρησε για λίγες ημέρες αφού ήταν προ των πυλών της Αλ Αΐν, ωστόσο όταν τελικά η μεταγραφή “ναυάγησε”, ο Έλληνας διεθνής επέστρεψε στους “κιτρινόμαυρους” και έδωσε το 100% του εαυτού του. Όσο για τον Πορτογάλο, τα λόγια είναι περιττά. Εκτός το ότι “στέφθηκε” πρώτος σκόρερ του Άρη για φέτος, ήταν από τους παίκτες που παρά τις αντίξοες συνθήκες, έμεινε στην ομάδα για τα πλέι οφ καταθέτοντας ψυχή στον αγωνιστικό χώρο.

Παίκτες με ποιότητα και ταλέντο που σίγουρα άφησαν την υπογραφή τους στον Άρη για την σεζόν 2019-2020 με τον Γκάμα να είναι πρώτος σκόρερ με 8 “τέρματα” (αριθμός μόνο για τους αγώνες του πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου) και τον Φετφατζίδη να μετρά 7 ασίστ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button