Ποδόσφαιρο

Γιαννιώτας: «Πάντα κάτι το ξεχωριστό ο Άρης…»

Ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι, Α.Ε.Κ.-Άρης μίλησε ο Γιάννης Γιαννιώτας

Αναφέρεται στο facebook της ΑΕΚ: «Από την πρώτη μέρα στην ομάδα ένιωσα καταπληκτικά, δέθηκα με τα παιδιά και ζω το καταπληκτικό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια» δηλώνει ο Γιάννης Γιαννιώτας στο ηλεκτρονικό match programme για τον αγώνα με τον Άρη, το οποίο θα ανέβει αύριο το μεσημέρι στα social media και στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός… συνδέει τις δύο ομάδες, αφού ο σημερινός αντίπαλος της ομάδας μας είναι η πρώτη ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας. «Ημουν εκεί από τα 13 μέχρι τα 20 και η πρώτη ομάδα είναι πάντα κάτι το ξεχωριστό για κάθε ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη πλευρά αυτή τη στιγμή ανήκω στην ΑΕΚ και αγωνίζομαι με τη φανέλα της» λέει ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος χαρακτηρίζει «σκληρό αλλά και όμορφο» τον συναγωνισμό εντός ΑΕΚ για μια θέση στην ενδεκάδα και παραδέχεται ότι δύσκολα θα ξεχάσει την ατμόσφαιρα στο ματς με την Μπάγερν: «Ήταν ένα βράδυ ονειρικό για όλους μας, παίκτες και κόσμο»…

Και από τους 60.000 θεατές την Τρίτη στο κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον Αρη: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς θεατές, αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το ξεπεράσουμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button