Μπάσκετ

Γιαννάκης: “Στόχος είναι να κερδίζουμε σε οποιοδήποτε γήπεδο, οποιοδήποτε αντίπαλο”

Ο Παναγιώτης Γιάννακης έδωσε το στίγμα του στη media day του Άρη, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα μπαίνει για να κερδίζει παντού και είναι βέβαιος ότι συνεχώς αυτό του γκρουπ παικτών θα βελτιώνεται.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά:

Καλώς ήρθατε στο γήπεδο. Καλή χρονιά με υγεία, πνευματική και σωματική. Στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε φορά σε οποιοδήποτε γήπεδο, οποιονδήποτε αντίπαλο, να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παλεύει και θα μαθαίνει από τα λάθη της και θα εμφανίζεται καλύτερη.

Για το αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε:

Οι σκέψεις μου είναι ίδιες για το παιχνίδι αυτό όπως θα είναι και όλο το χρόνο. Το πως θα παρουσιαστεί καλύτερη και θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό της. Νομίζω ότι το καλό που δείχνουν τα παιδιά είναι ότι κάθε μέρα γνωριζόμαστε καλύτερα, γνωρίζονται καλύτερα και γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να δουλεύουμε. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και αυτά τα αντιπαρερχόμαστε και βελτιώνουμε τις αντιδράσεις μας. Αυτό είναι για μένα πολύ σημαντικό.

Για τους στόχους του Άρη φέτος είπε:

Ο Άρης πάντα βλέπει ψηλά και αυτό θέλουμε να το κάνουμε πράξη στο γήπεδο. Καταρχήν να βελτιωθούμε σαν γκρουπ, κατά δεύτερον να μάθουμε να παίζουμε υπό πίεση και δύσκολες συνθήκες και με αυτό το τρόπο και θα πετύχουμε αποτελέσματα και θα είμαστε έτοιμοι στις κρίσιμες καμπές της χρονιάς.

Για τις περιπτώσεις Μπένσον, Μπελ και Πέτγουεϊ σχολίασε:

Δεν έχω να πω κάτι αφού δεν υπάρχει συμφωνία. Εγώ βλέπω τα παδιά που υπάρχουν εδώ, αυτό με απασχολεί. Κάθε φορά που συζητάμε για τέτοια θέματα, θέλω αυτοί που είμαστε εδώ, να είμαστε καλύτεροι. Από εκεί και πέρα, αν βρούμε την ευκαιρία να τους φέρουμε κοντά μας, είναι χαρά. Είναι παιδί που υπάρχει στη λίστα της ομάδας ο Μπελ.

Για το τι περιμένει από το ματς της Τετάρτης σχολίασε:

Περιμένουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη, όπως θέλει και όλος ο κόσμος μας. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε σκληρά είτε λέγεται ΠΑΟΚ ο αντίπαλος, είτε Κόροιβος, είτε Ζιέλονα Γκόρα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα βελτιώσουμε τις αντιδράσεις μας μέσα στο γήπεδο.

Για το αν θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη η ομάδα μέχρι την επόμενη Τετάρτη είπε:

Ναι αυτό πιστεύω, γιατί αυτό φαίνεται από τις προπονήσεις αλλά και από το πως αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες που είχαμε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Για το αν υπάρχει ειδικός τρόπος προετοιμασίας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σχολίασε:

Υπάρχει γιατί νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε την πίεση από τα παιδιά, και να τους πούμε ότι πρέπει να σκέφτονται απλά. Αν μείνουν συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι και να μη σκέφτονται το σκορ, τον χρόνο, τα φάουλ, που είναι δουλειά του σταφ, και αποτελεσματικοί θα είναι και θα γίνουν καλύτεροι παίκτες.

Για το αν θα προτιμούσε να μην παίξει η ομάδα του ντέρμπι στο ξεκίνημα σχολίασε:

Όχι, θα προτιμούσα να παίζω με δυνατούς αντιπάλους, γιατί μόνο οι δυνατοί αντίπαλοι μπορούν να κάνουν την ομάδα σκληρή, αποφασιστική και αποτελεσματική.

Για τα προβλήματα σε επίπεδο διοίκησης και οικονομικού σχολίασε:

Στόχος μας είναι να δουλεύουμε στις γραμμές. Η προπόνηση είναι για μας, τα υπόλοιπα αλλουνού δουλειά. Εμείς μέσα από την προπόνηση γινόμαστε και καλύτεροι σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες.

Για το πως περιμένει την πρώτη του επαφή με τον κόσμο μετά από τόσα χρόνια σχολίασε:

Περιμένω τον κόσμο να είναι ζεστός για την ομάδα, για τα παιδιά, να τα υποστηρίξει στις δυσκολίες και νομίζω ότι αυτό το έχει δώσει ο κόσμος στην ομάδα αυτή.

Για την παρουσία των νεαρών παικτών είπε:

Ξέρουμε ότι αυτά τα παιδιά έχουν ταλέντο. Πρέπει να έχουν διάρκεια, επιμονή και υπομονή και δυνατό μυαλό και να βελτιώσουν την αθλητική τους ικανότητα. Αυτά τα στοιχεία θα τους οδηγήσουν στα όνειρά τους και στα όνειρα που έχει η ομάδα γι’ αυτούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button