Μπάσκετ

Βασιλόπουλος: «Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις αν χρειαστεί»

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο άνθρωπος που έχει σκοπό να πετύχει ένα restart στην καριέρα του μέσα από τον Άρη αλλά και ο παίκτης που αισθάνεται σαν έφηβος και πάλι με την προσπάθεια που γίνεται, προχώρησε σε δηλώσεις στην σημερινή Media Day που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο.

Αναλυτικά είπε:

Ξεκινάει νέα χρονιά, νέος προπονητής, πολλοί καινούριοι παίκτες, ήρθαν όλοι με σκοπό να βοηθήσουν την ομάδα. Έχει κρατήσει έναν μικρό κορμό από πέρσι αλλά θέλουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που γίνεται.

Για το ποια είναι τα συμπεράσματα του από την μέχρι τότε προετοιμασία αλλά και από τα φιλικά είπε:

Υπάρχει πολύ διάθεση και ενέργεια αλλά είμαστε μια νέα ομάδα με νέο προπονητή που παραπέμπει σε καινούρια φιλοσοφία, πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Δείξαμε αρκετά πράγματα στο γήπεδο, είδαμε και πολλά λάθη μας, παίξαμε με πολύ δυνατές και πιο έτοιμες ομάδες από εμάς. Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα που έχουν πολλές δυνατότητες. Γενικά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα.

Για το κενό στην θέση σέντερ και την περίπτωση να πορευτεί η ομάδα με κάποιες εσωτερικές αλλαγές είπε:

Δεν έχουμε και άλλη επιλογή, οπότε θα πορευτούμε όπως έχουμε, στόχος είναι να παίξουμε όσο ποιο ομαδικά γίνεται, δεν ξέρω αν ο Μπρέντ θα είναι έτοιμος να παίξει στα πρώτα παιχνίδια και σε τι κατάσταση θα είναι.

Για το αν χρειαστεί να παίξει αυτός στην θέση 4 είπε:

Δεν έχω πρόβλημα, μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις αν χρειαστεί, αρκεί να είμαι υγιείς, να είμαι μέσα στο γήπεδο περισσότερο χρόνο και να μπορώ να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα. Από εκεί και πέρα είναι πολύ σημαντικό για εμάς η εικόνα που θα βγάζουμε σαν ομάδα και τι «πρόσωπο».

Για το ποια είναι τα συναισθήματα του που πλέον θα αγωνίζεται στο «Αλεξάνδρειο»  ως παίκτης του Άρη πλέον είπε:

Είναι από τα πιο μπασκετικά γήπεδα στην Ελλάδα, με τον πιο μπασκετικό φίλαθλο κόσμο και όπως λέμε στους Αμερικάνους ότι είναι ένα φανταστικό γήπεδο και πρέπει να το ζήσουν έτσι πρέπει να το ζήσουμε και εμείς.

Για το αν τα βίντεο στο youtube βοηθάνε τους νέους παίκτες αλλά και τους ξένους να καταλάβουν τι εστί «Nick Galis Hall» είπε:

Δεν νομίζω, ναι μεν μπορεί να σου δώσει μια εικόνα για το πώς είναι γεμάτο το γήπεδο αλλά αν δεν μπεις μέσα δεν μπορείς να το καταλάβεις και να το νιώσεις.

Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα της ΚΑΕ είπε:

Όταν μπαίνεις μέσα στις τέσσερις γραμμές ξεχνάς οποιοδήποτε πρόβλημα, έτσι και πρέπει και έτσι θα κάνουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button