Μπάσκετ

Γερομιχαλός: «Θέλω να επιστρέψω, έχω περάσει πολύ ωραία στον Άρη»

Ο Δημήτρης Γερομιχαλός μίλησε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή « Αθλητικό x-press» με τους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο

Η παρουσία του στην ομάδα:

Έχει μια εβδομάδα που ξεκίνησα με την ομάδα. Ήρθα να την βοηθήσω γιατί ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Είναι και για μένα καλό να ξεκινήσω προπονήσεις και προετοιμασία. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Τις επόμενες μέρες πιστεύω θα ξέρουμε.

Για το πως βλέπει την ομάδα και το κλίμα:

Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη. Έχουν μείνει κάποιοι Έλληνες από πέρσι και έχουν έρθει δύο ξένοι. Το τεχινκό επιτελείο προσπαθεί να φέρει κάποιους παίκτες αλλά σιγά – σιγά θα μπουν όλα στον δρόμο τους.

Έχω ζήσει πράγματα στον Άρη. Πάντα θα υπάρχει πίεση και πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο του.

Για την εικόνα των νεαποκτηθέντων:

Ο Μιλόσεβιτς είναι χρόνια στην Ελλάδα. Έχει δείξει τι παίκτης είναι στην Α1, είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, έχει δείξει πολλές παραστάσεις και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι μια πολύ καλή προσθήκη.

Όσο για τον Γκάγκιτς είναι νωρίς ακόμα. Είναι ένα μεγάλο κορμί. Έπαιζε πέρσι στην Παρτιζάν απ΄ όσο γνωρίζω. Θα έχει κι’ αυτός σίγουρα παραστάσεις. Είναι νωρίς να κρίνουμε αλλά θεωρώ πως θα βοηθήσει.

Για τον Μποχωρίδη:

Του ήρθε μια πρότση από τον Παναθηναϊκό. Ήταν λίγο ξαφνικό, είναι και αυτός μπερδεμένος. Το συζητάει με τους δικούς του, μιλάει και με εμάς αλλά αυτός θα πάρει την απόφαση.

Για τους στόχους και το νέο πρωτάθλημα:

Είναι νωρίς ακόμα και δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Η ομάδα έχει τεράστια δυναμική, ιστορία και ο κόσμος είναι πάντα εκεί, την βοηθάει. Πιστεύω φέτος θα πάει καλά και θα είναι μια πετυχημένη χρονιά.

Για την φιλοσοφία που έχει αναπτυχθεί μέχρι στιγμής:

Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Είναι 10 παίκτες στην ομάδα και κάποια παιδιά από το εφηβικό που βοηθάνε. Δεν έχει δείξει κάποια πράγματα ο κόουτς. Σίγουρα θέλει πίεση στην άμυνα και επιθετικά δεν έχει δείξει κάποια πράγματα. Είναι πολύ νωρίς, είμαστε λίγα άτομα δεν μπορεί να δουλέψει τεχνική.

Για τα «θέλω» του:

Εγώ καθημερινά δίνω το 100% του εαυτού μου, προσπαθώ, δουλεύω σκληρά. Από εκεί και πέρα είναι στη κρίση του κόουτς. Θα ήθελα σίγουρα να είμαι στον Άρη, έχω περάσει πολύ ωραία στα παιδικά και τα εφηβικά τμήματα. Θέλω να επιστρέψω στην ομάδα.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.
Back to top button