Μπάσκετ

Βον: “Ο Άρης μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ για λογαριασμό του”

Ο Kwame Vaughn ετοιμάζεται να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άρη.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, μίλησε στο www.arisbc.gr, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον κόσμο της ομάδας, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν βλέπει την ώρα να φορέσει την φανέλα του Αυτοκράτορα.

«Είμαι ενθουσιασμένος, νιώθω εξαιρετικά που θ’ αγωνιστώ σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία όπως ο Άρης. Ανυπομονώ να έρθω και να ξεκινήσω δουλειά, να γνωριστώ με τους καινούργιους συμπαίκτες και τους προπονητές μου». Σημείωσε αρχικά.

Ο 27χρονος γκαρντ θα αγωνιστεί για 4η διαδοχική χρονιά στην Ευρώπη, αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για τον ίδιο, καθώς όπως σημείωσε ο Άρης είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του:

«Ο Άρης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν βλέπω την ώρα ν’ αγωνιστώ για λογαριασμό του. Οπωσδήποτε πρόκειται για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου.  Έχει προπονητή μια σπουδαία μορφή του μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο κόουτς ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να συμφωνήσω με την ομάδα».

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικάνος έπαιξε δύο φορές αντίπαλος του Άρη, όντας παίκτης των Σκάιλαϊνερς, και κατάφερε να βγει νικητής και τις δύο. Φέτος δηλώνει έτοιμος να οδηγήσει τους κίτρινους σε νίκες:

«Είμαι έτοιμος να οδηγήσω την ομάδα σε νίκες! Έχω υψηλές βλέψεις και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά, να είμαστε ενωμένοι και ν’ ακολουθήσουμε πιστά το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή μας, για να επιτεύξουμε τους στόχους μας».

 Τέλος, για τον κόσμο του Άρη και την ατμόσφαιρα του «Nick Galis Hall» ανέφερε:

«Θυμάμαι την ατμόσφαιρα του γηπέδου όταν έπαιξα με τους Σκάλαϊνερς ως αντίπαλος του Άρη πέρυσι. Ήταν εξαιρετική. Έχω δει όμως και βιντεάκια με τους φιλάθλους του Άρη στο youtube και έχω άποψη για την «τρελή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν και ανυπομονώ να την ζήσω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button