Γενικά

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν έφυγε ποτέ το “μικρόβιο” του Άρη από μέσα μου»

Μίλησε στο Yellow Radio 101,7 ο πασίγνωστος ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, εν όψει της παράστασης του στην Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας και την αγάπη του για τον Άρη.

Σχετικά με την περιοδεία: Ναι, θα γυρίσουμε περίπου όλη την Ελλάδα, γύρω στις 45 πόλεις, είναι αρκετά μεγάλη, στα μέσα Σεπτέμβρη θα έχουμε ακόμη περιοδεία.

Τρίτη, Τερτάρτη και Πέμπτη, η παράσταση θα είναι στην Θεσσαλονίκη; Ναι, θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη

Η θεματική της παράστασης: Είναι ένα αστυνομικό θρίλερ που περιέχει αρκετό χιούμορ, που το χιούμορ του είναι η μεγαλύτερη παγίδα του έργου, γιατί, όταν εφησυχάζεται για λίγο ο θεατής, έρχεται η επόμενη ανατροπή και του “κόβει” το γέλιο. Ένας συγκλονιστικός συγγραφέας, ο Ρομπέρτο Μαρ, ένα εξαιρετικό έργο με 6 υπέροχους ρόλους, για 6 επαγγελματίες ηθοποιού, που ελικρινά, αλωνίζουν την σκηνή και δημιουργούν την μία ανατροπή μετά την άλλη.

Σκηνοθεσία ο Πέτρος Ζούλιας, πολύ γνωστός σκηνοθέτης και άξιος, έχει κάνει και την θεατρική διασκευή. Γενικά, έχουν μαζευτεί πολλοί καλοί συντελεστές. Έχει βγει μια άκρως αρμονική παράσταση, που ακόμα και σε ανοιχτό χώρο, δημιουργεί την ατμόφαιρα της. Ηθοποιοί οι Κωνσταντίνου, Αντουλινάκη, Γιαννακόπουλος, Παπαματθέου. Είναι μία παγίδα όλο το έργο, μόνο από το όνομα του.

Τα συναισθήματα που τον κατακλείζουν αφού επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη: Κάθε χρόνο είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στην γενέτειρα, Κάθε χρόνο έρχονται Θεσσαλονικείς και βλέπουν τα έργα που παίζω, συγκινούμαι, κάνω βόλτες στην Χαριλάου, βλέπω την παλιά μου γειτονιά. Την Τετάρτη, θα βγω ζωντανά στον σταθμό 101,7 και θα χαρώ διπλά να δω τα γνώριμα μέρη που μεγάλωσα.

“λιγα πραγματα για αρη”

Η συμμετοχή και συνεισφορά στον Άρη: Είμαι 1,87 και ασχολιόμουν με το μπάσκετ του Άρη, αλλά κατέληξα στο βόλλεϋ. Ακόμα παίκτες ήταν ο Ιωαννίδης, ήμασταν στο πρώτο κλειστό που δημιουργήθηκε σε μία γωνιά του γηπέδου του Άρη και αρχίσαμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στον αθλητισμό, αλλά ύστερα πέρασα στο βόλλεϋ του Άρη, ήμουν συμπαίκτης με τον Κώστα Χαριτονίδη, μετά ήταν και προπονητής μου. Έχω παίξει αντίπαλος με πολύ μεγάλα ονόματα.

Οι σκέψεις του στα τέλη της δεκαετίας του 1970, όσον αφορά την πορεία του στον αθλητισμό: Ακόμη το 1979, ήμουν με το ένα πόδι έξω από τον αθλητισμό, διότι είχα αρχίσει να ασχολούμαι με το θέατρο. Αλλά ακόμη το “μικρόβιο” του Άρη, δεν έχει φύγει από μέσα μου. Κανείς δεν ξέρει τι θα συνέβαινε αν συνέχιζα με τον αθλητισμό,αλλά με απορρόφησε ευτυχώς το θέατρο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button