Μπάσκετ

Έδειξε βελτίωση ο Άρης αλλά τoν “λύγισε” η εξαιρετική ευστοχία των αντιπάλων

Ο Άρης φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Μπεσίκτας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν τα κατάφεραν αφού πέτυχαν τους Τούρκους σε εξαιρετικά εύστοχη μέρα τους Τούρκους και υποχρεώθηκαν σε ήττα με διαφορά +22. Τελικό αποτέλεσμα: Μπεσίκτας-Άρης 83-61

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι ανοίγοντας γρήγορα το σκορ με ένα εύστοχο τρίποντο του Σπύρου Μούρτου ενώ η Μπεσίκτας μπήκε στο παιχνίδι λίγο νωθρά. Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη έδειξαν πάθος και μπήκαν με διάθεση στον αγώνα, δείχνοντας ότι δεν τους πτοεί που τους θεωρούν αουτσάιντερ αλλά πήγαν εκεί για να τα δώσουν όλα για την νίκη. Μάλιστα όντας αρκετά εύστοχος στα πρώτα τρία λεπτά ο Άρης από την γραμμή του τρίποντου με τρία εύστοχα σουτ έκανε το 7-11, οι γηπεδούχοι από την άλλη προσπαθούσαν να βρουν τον δικό τους ρυθμό. Ο Άρης στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν άψογος και σε άμυνα και σε επίθεση τα έκανε όλα σωστά και δικαίως είχε το προβάδισμα.

Λήξη πρώτου δεκαλέπτου: 15-22

Στο δεύτερο δεκάλεπτο πραγματοποιήθηκαν οι αλλαγές κάτι που έδειξε να φέρνει ταραχή στην ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη η οποία έριξε την απόδοση της, δείχνοντας να χάνει την συγκέντρωση της στο επιθετικό κομμάτι ενώ στην άμυνα οι «κιτρινόμαυροι» χάσανε αρκετά ριμπάουντ ενώ κάνανε και αρκετά λάθη στις αμυντικές τους τοποθετήσεις επιτρέποντας έτσι την Τούρκικη ομάδα να πάρει κεφάλι στο σκορ με μπροστάρη της τον Ντίμπλερ ο οποίος από τα 6,75 μόλις έβρισκε λίγο ελεύθερο σουτ «σκότωνε» τον Άρη.

Λήξη ημιχρόνου:  40-33

Στο 3η περίοδο η Μπεσίκτας άρχισε να βγάζει την ποιότητα της στο παρκέ με τον Άρη να έχει ρίξει πολύ την απόδοση του στην άμυνα, χαρίζοντας πολλά ελεύθερα τρίποντα στην Μπεσίκτας και κυρίως στον Ντίμπλερ ο οποίος είναι πάρα πολύ χαρισματικός σουτέρ και φυσικά σε καμιά περίπτωση δεν άφησε ανεκμετάλλευτα τα «δώρα» που του έκαναν οι «φιλοξενούμενοι», 4/6 εύστοχα σουτ τριών πόντων για τον Ντίμπλερ. Ο Άρης παρ’ όλο που υστερούσε στην άμυνα, επιθετικά ήταν πάρα πολύ καλός έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Γιάννη Αθηναίου.

Λήξη τρίτου δεκαλέπτου: 60-47

Στην 4η και τελευταία περίοδο του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι δείχνοντας πλέον να έχουν ζεσταθεί αρκετά και να βρίσκουν στόχο από την γραμμή του τρίποντου, έχοντας σε επίσης πολύ καλή μέρα τον Μπότραϊτ ο οποίος από όπου σούταρε σχεδόν τα έβαζε, ανέβασαν και άλλο την διαφορά φτάνοντας μάλιστα 3.29 πριν την λήξη στου +17. Ο Άρης που ήταν πάρα πολύ καλός στην σημερινή αναμέτρηση και έδειξε τεράστια βελτίωση σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια αλλά ήταν άτυχος γιατί πέτυχε τους Τούρκους σε πολύ καλή μέρα με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας από την γραμμή του τρίποντου(15/30) δεν μπόρεσε να καταφέρει το κάτι παραπάνω.

Λήξη παιχνιδιού: 83-61

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button