ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Βαθμολογία UEFA: Απομαρκύνθηκαν Κύπρος και Σκωτία, πλησιάζει η Σερβία

Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα από τα ευρωπαϊκά παινχίδια για την Ελλάδα καθώς αυξήθηκε η διαφορά με Κύπρο και Σκωτία μετά την νίκη πρόκριση του ΑΠΟΕΛ και το ματς Σέλτικς-Ρέιντζερς.

Στην βαθμολογία της UEFA τώρα, Κύπρος και Σκωτία διεύρυναν ακόμη περισσότερο την διαφορά τους από την Ελλάδα, η Σερβία δείχνει να πλησιάζει ενώ ταυτόχρονα κοντά είναι και Κροατία με Ελβετία.

Τα περισσότερα θα κριθούν από το αποτέλεσμα του αγώνα Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας σχετικά με το ποια ομάδα από τις δύο θα προκριθεί τελικά στους «32» του Europa League καθώς και οι δύο διεκδικούν το «εισιτήριο». Η Παρτιζάν μετά την χθεσινή ισοπαλία της με την Άλκαμρ, έχει έναν ακόμη αγώνα.

Από την άλλη μεριά, η Κροατία έχει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που επίσης έχει έναν ακόμη αγώνα ενώ η Ελβετία έχει δύο ομάδες με την Βασιλεία να είναι ήδη στους «32» του Europa League και την Γιουνγκ Μποις που είναι επίσης κοντά στην επόμενη φάση.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πραγματικά δύσκολη όχι τώρα για να πλησιάσει την 15 θέση, αλλά για να μπορέσει να παραμείνει στην 17η, γεγονός που θα φέρει άσχημες αλλαγές στα εισιτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button