Ποδόσφαιρο

Βένος: «Δεν καταλαβαίνω τι κάνει η FIFA, χρειάζεται στήριξη στον πρόεδρο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για την απόφαση ανέφερε:

Ήταν κεραυνός εν αιθρία για όλη την ομάδα αυτή η απόφαση. Ο Άκης Μάντζιος σχεδίαζε την χρονιά αλλά ήρθε αυτή η ξαφνική απόφαση και τώρα όλοι… ρωτάμε.

Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται για τον Ίμπε ο Άρης να απαλλάσσεται και ο Οριόλ να καταδικάζεται, πως γίνεται αυτό; Για έναν άνθρωπο που έπαιξε οκτώ παιχνίδια και δεν ακούμπησε.

Προφανώς οι τότε διοικούντες κάτι δεν έκαναν σωστά, το θέμα είναι τώρα πως η οικογένεια του Άρη και ο πρόεδρος πρέπει να καλύψει αυτό το ποσό, δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα το κάνει.

Για την επόμενη μέρα:

Τώρα πρέπει να στηρίξουμε τον πρόεδρο. Θέλει βοήθεια, στήριξη, προσπάθεια από όλη την οικογένεια, πρέπει να πάρουμε διαρκείας, όλοι να πάμε στα γραφεία και να στηρίξουμε. Ειδικά μετά από μία χρονιά που η ομάδα έχει μηδαμινές εισπράξεις.

Υπήρχαν χρονιές που πιάσαμε 12 και 13 χιλιάδες, τώρα σε μία χρονιά που ο πρόεδρος κάνει μία καλή προσπάθεια, που προερχόμαστε από μία πετυχημένη χρονιά πρέπει να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο.

Για τον Καρυπίδη:

Ο πρόεδρος ξέρει τι πρέπει να κάνει, πρέπει να διασφαλίσει ότι ο Άρης θα είναι ισχυρός, να πορευτεί για την επόμενη χρονιά με οικονομική ευρωστία και υγεία. Να έχει βιωσιμότητα η ομάδα, να πληρώνονται οι παίκτες, ο προπονητής και οι άμεσες ανάγκες.

Τα λεφτά τώρα αναγκαστικά θα δοθούν, μπορεί να γίνει ένας διακανονισμός αλλά μέχρι εκεί.

Για τις δυνατές ομάδες του Άρη την δεκαετία του 80′:

Πρέπει να γίνεται σωστός προγραμματισμός. Χρειάζεται και χρήμα αλλά και μία ξεκάθαρη σκέψη για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Θυμάμαι ότι εμείς ενισχυθήκαμε παίρνοντας έναν παίκτη του επιπέδου του Όλε Σκόμποε.

Αν είχαμε τότε και έναν σέντερ φορ, έναν Ελ Αραμπί θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Το προσπάθησαν οι διοικούντες αλλά με λάθος τρόπο.

Παίξαμε τότε ένα μπαράζ στον Βόλο που δεν είχαμε πάγκο.

Για τον σχεδιασμό του Άρη:

Βλέπω ότι ο σχεδιασμός γίνεται με σωστό τρόπο, ότι Καρυπίδης και Μάντζιος ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button