ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Α.Σ.: Νέα κλήρωση για 20 εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους και φοιτητές

Φίλος του Άρη από την Αθήνα αγόρασε 20 εισιτήρια διαρκείας και επιθυμεί μέσω του Ερασιτέχνη να τα δωρίσει σε άνεργους και φοιτητές.

Παρακάτω η ανακοίνωση του ΑΣ:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ κληρώνει 20 επιπλέον εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για ανέργους και φοιτητές, στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του τμήματος μπάσκετ.

Τα 20 διαρκείας είναι προσφορά φίλου του ΑΡΗ από την Αθήνα, ο οποίος θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Όσοι επιθυμούν να μπουν στην κλήρωση για ένα εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, καλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και Α.Μ.Κ.Α.) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], από σήμερα Τετάρτη (20/11) μέχρι το πρωί της Παρασκευής (22/11) στις 10:00π.μ. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή στις 10:30π.μ. και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ (www.arisac.gr).

Σημειώνεται ότι οι φίλοι του ΑΡΗ που είχαν δηλώσει συμμετοχή στην πρώτη κλήρωση και δεν κέρδισαν εισιτήριο διαρκείας, μπαίνουν αυτόματα στη νέα κλήρωση. Το ίδιο ισχύει και για τους φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κλήρωση για τρία διαρκείας, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα Τετάρτη στις 12:00 (τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν αργότερα το μεσημέρι).

Για να παραλάβουν το διαρκείας τους, οι νικητές θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν την κάρτα ανεργίας (άνεργοι) ή το φοιτητικό πάσο τους (φοιτητές) για τη χρονιά 2019-20. Όσοι κερδίσουν τα διαρκείας, καλούνται να τα παραλάβουν ως τις 15:30 της Παρασκευής, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (Οδός Αλκμήνης) προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον αγώνα της Κυριακής (24/11) με το Περιστέρι.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ τα οποία παρέλαβε ο Α.Σ. Για την ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ, συνεχίζεται από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:30 – 15:30) από τα γραφεία του Ερασιτέχνη (οδός Αλκμήνης 69)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button