Ερασιτέχνης

Α.Σ Άρης: Φίλοι της ομάδας από Κύπρο ήρθαν στην Θεσσαλονίκη και έκαναν 21 εγγραφές (photo)

Η αγάπη του κόσμου για τον Άρη είναι επιβεβαιωμένο πως δεν έχει σύνορα και αυτό απέδειξαν για άλλη μια φορά φίλοι της ομάδας από την Κύπρο.

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση από τον Α.Σ Άρης:

Είναι γνωστό ότι η αγάπη για τον ΑΡΗ δεν έχει σύνορα. Και επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά.

Φίλοι του ΑΡΗ από τον SUPER 3 Κύπρου βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησαν 21 νέες εγγραφές στον Α.Σ.! Ο Σύνδεσμος της Κύπρου έχει δραστηριοποιηθεί εδώ και καιρό για να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του ΑΡΗ από τη Μεγαλόνησο μέλη στο θεματοφύλακα του συλλόγου.

Οι 21 εγγραφές της Τρίτης (23/6) από την Κύπρο ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα. Υπάρχει προηγούμενο, έπεται συνέχεια, και για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε ότι το (αθλητικό και κοινωνικό) φαινόμενο ΑΡΗΣ δεν περιορίζεται στα όρια της Ελλάδας.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του συλλόγου, Χρήστος Βλάχος, ευχαριστούν θερμά τους φίλους από την Κύπρο για τη συγκινητική ανταπόκρισή τους.

Δείτε την δημοσίευση:

View this post on Instagram

Είναι γνωστό ότι η αγάπη για τον ΑΡΗ δεν έχει σύνορα. Και επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά. Φίλοι του ΑΡΗ από τον SUPER 3 Κύπρου βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποίησαν 21 νέες εγγραφές στον Α.Σ.! Ο Σύνδεσμος της Κύπρου έχει δραστηριοποιηθεί εδώ και καιρό για να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του ΑΡΗ από τη Μεγαλόνησο μέλη στο θεματοφύλακα του συλλόγου. Οι 21 εγγραφές της Τρίτης (23/6) από την Κύπρο ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα. Υπάρχει προηγούμενο, έπεται συνέχεια, και για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε ότι το (αθλητικό και κοινωνικό) φαινόμενο ΑΡΗΣ δεν περιορίζεται στα όρια της Ελλάδας. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του συλλόγου, Χρήστος Βλάχος, ευχαριστούν θερμά τους φίλους από την Κύπρο για τη συγκινητική ανταπόκρισή τους.

A post shared by Α.Σ ΑΡΗΣ – ARIS A.C. OFFICIAL (@aris_ac_official) on

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button