Ερασιτέχνης

Αχτύπητες! Επική ανατροπή με Σαντορίνη, μόνος τρίτος ο Άρης

Μεγάλη νίκη (3-2 σετ) για τις Γυναίκες του Άρη

Ο Άρης τα κατάφερε απέναντι στον ΑΟ Θήρας, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο… Ηταν πίσω με 0-2 σετ αλλά με αντεπίθεση διαρκείας, τελικά επικράτησε με 3-2 σετ! Στο τελευταίο σετ, ο Άρης επιβλήθηκε των φιλοξενούμενων με 19-17. Ηταν μια σπουδαία νίκη για τις αθλήτριες του Τσαιρέλη, με τον Άρη να είναι μόνος τρίτος στη βαθμολογία.

Ο Α.Σ. Άρης αναφέρει:

“Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ «επέστρεψε» από το 0-2 και πήρε σπουδαία νίκη από τον ΑΟ Θήρας με 3-2 σετ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Τα κορίτσια του Γιάννη Τσαϊρέλη έκαναν μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές της χρονιάς. Κι όχι μόνο ισοφαρίζοντας από 0-2 σε 2-2, αλλά μετατρέποντας το 5-10 του τάι μπρέικ σε 14-14 και παίρνοντας τελικά τη νίκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή, με τις δυο ομάδες να είναι πλήρως συγκεντρωμένες και προσεκτικές. Το πρώτο σετ πήγαινε πόντο-πόντο με τις φιλοξενούμενες τελικά να το κερδίζουν με 27-25.

Στο δεύτερο σετ ωστόσο ο ΑΡΗΣ μπήκε νωχελικά, έχασε την αυτοσυγκέντρωση του, με αποτέλεσμα η ομάδα του ΑΟ Θήρας να έχει αποκτήσει ένα προβάδισμα επτά  πόντων (6-13), το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος και φτάνοντας στην κατάκτηση του δεύτερου σετ με 25-14.

Στο τρίτο σετ ο ΑΡΗΣ παρουσίασε την εικόνα που είχε στο πρώτο και με τη μαχητικότητα που επέδειξε, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 (25-22 το σετ).

Στο τέταρτο σετ, οι αθλήτριες του ΑΡΗ συνέχισαν αποφασισμένες για την ανατροπή και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα, το κατέκτησαν με 25-20.

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ, παρόλο που ο ΑΡΗΣ βρέθηκε πίσω με πέντε πόντους (5-10), κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει τελικά τη νίκη.

Τα σετ: 3-2 (25-27, 14-25, 25-22, 25-20, 19-17)”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button