Μπάσκετ

Αυτός ήταν Άρης, έσβησε την “φλόγα” του Προμηθέα

Ο Άρης φιλοξένησε στο «Nick Galis Hall» τον Προμηθέα Πάτρας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο κόσμος του Άρη έκανε το καθήκον του, γέμισε το «Παλέ» και δημιούργησε για μια ακόμη φορά την μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο αυτός μπορεί να δημιουργήσει.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Άρης ήταν πάρα πολύ καλός κυρίως επιθετικά, αμυντικά υστερούσε κάπως καθώς δεχόταν αρκετά εύκολα πόντους και κυρίως κάτω από το καλάθι όπου εκεί η έλλειψη ενός καθαρόαιμου σέντερ είναι φανερή. Παρ’ όλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ένα ικανοποιητικό πρώτο δεκάλεπτο κρατώντας και το προβάδισμα.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου: 22-19

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης συνέχισε να είναι καλός, βέβαια λόγω ότι της αμυντικής του αδυναμίας δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ με τον Προμηθέα να είναι επίσης πολύ καλός που κάποιες φορές χτυπούσε κάτω από το καλάθι και κάποιες άλλες από τα 6, 75. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι πήγαινε πόντο, πόντο, καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ και την παράσταση την έκλεψε το buzzer beater σουτ του Νίκου Γκίκα από το κέντρο του γηπέδου. Για τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισαν οι Γκάρυ Μπέλ με 8 πόντους και ο Ιβάν Μάρας με 7, ενώ για τον Προμηθέα οι Τουντζιαράκης με 11 πόντους και ο Γκίκας με 8.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου: 35-40

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σταθερή στην απόδοση τους, το παιχνίδι συνέχισε να πηγαίνει πόντο πόντο και να εξελίσσεται σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να βρίσκουν αρκετούς πόντους και αρκετά τρίποντα. Το τρίτο δεκάλεπτο πάντως άνηκε και αυτό στον Άρη ο οποίος αν και κάποιες φορές έχασε το προβάδισμα, πολύ γρήγορα το ξαναπήρε και το κράτησε μέχρι το τέλος και αυτής της περιόδου.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 53-51

Πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο από τον Άρη και γενικά ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που μεν δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ ώστε να πάρει μια άνετη νίκη και κάποιες φορές έμεινε πίσω στο σκορ αλλά σε όλο το παιχνίδι η ομάδα έβγαζε μια σιγουριά, ότι στο τέλος θα ήταν αυτή που θα έφευγε με την νίκη. Και έτσι έγινε οι παίκτες του Άρη με το πάθος και την μαχητικότητα τους κατάφεραν να πάρουν την νίκη. MVP ο Γιάννης Αθηναίου με 16 πόντους αλλά από αυτήν την προσπάθεια αν γινόταν MVP θα έπρεπε να αναδειχθεί όλη η ομάδα, καθώς όλοι οι καλαθοσφαιριστές του Άρη έδωσαν ότι είχαν.

Τέλος παιχνιδιού: 68-64

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button