Ποδόσφαιρο

Αυτοί που δεν ήρθαν: Βρήκε αργά τον εαυτό του ο Μπαλοτέλι, έσωσε την Άσκολι ο Αυλωνίτης

Μέχρι να ξεκινήσει (επίσημα) η μεταγραφική περίοδος, το YellowRadio.gr ασχολείται με το τι έκαναν την περσινή σεζόν όσοι παίκτες απασχόλησαν τον Άρη, αλλά δεν ήρθαν.

Το πιο μεγάλο όνομα που ακούστηκε για Ελληνική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ο Ιταλός είχε όντως απασχολήσει τον Άρη, με τις συζητήσεις τελικά να μην καταλήγουν κάτι.

Ο Super-Mario τελικά κατέληξε στην Serie B και την Monza, σε μία χρονιά που πάντως δεν πήγε όπως ήθελε. Έχασε όλα τα ματς μέχρι της 30/12 λόγω φυσικής κατάστασης, εκεί σκόραρε κόντρα στην Σαλερνιτάνα με το καλημέρα αλλά ένας ακόμη τραυματισμός του στέρησε την ευκαιρία να παίξει στα επόμενα πέντε ματς.

Έχασε έξι ματς ακόμη, προτού έρθει ένας πολύ καλός -για εκείνον- Μάιος. Σε έξι ματς και 160 λεπτά σκόραρε τέσσερα γκολ και έδωσε μία ασίστ. Η Μόνζα παρόλα αυτά έχασε στα μπαράζ ανόδου από την Τσιταντέλα σε μία χρονιά που κρίθηκε αποτυχημένη.

Στην ίδια λίγκα με τον Μπαλοτέλι έπαιξε και ένας ακόμη παίκτης που είχε απασχολήσει τον Άρη, ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο Έλληνας σέντερ μπακ άφησε την Στουρμ Γκρατζ για τον Άσκολι και την Serie B.

Εκεί είχε ένα πολύ κακό ξεκίνημα με την ομάδα του να μετράει πέντε ήττες στα πρώτα έξι ματς που συμμετείχε, με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο.

Επέστρεψε όμως στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν, εκεί όπου από τον Φεβρουάριο σε εννέα ματς που αγωνίστηκε η ομάδα του είχε 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει την σωτηρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 5 ματς που έχασε ο Έλληνας άσος από τον Φεβρουάριο και μετά, η Άσκολι μέτρησε 3 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button