Ποδόσφαιρο

Εκατομμύρια κάνουν βόλτες: Έξι ομάδες, τουλάχιστον οκτώ γήπεδα και ο Άρης… στο περίμενε

Για άλλη μία φορά βλέπουμε πως σε καμία των περιπτώσεων δεν υπάρχει δίκαιη αντιμετώπιση στην Ελλάδα.

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ κάνουν νέα γήπεδα ποδοσφαίρου, τρεις ακόμη ομάδες παίρνουν σημαντικές βοήθειες και για τον Άρη δεν μπορούν να γίνουν τα αυτονόητα.

Για τον ΠΑΟΚ έγιναν τα πάντα από την πολιτεία. Έτρεξαν όλοι να δώσουν στρέμματα, να διευκολύνουν τον Ιβάν και να φροντίσουν να βγει «φτηνά» η διαμονή στο Καυταντζόγλειο.

Η ΑΕΚ παίρνει γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδο μπάσκετ. Στο τελευταίο μάλιστα φήμες λένε ότι δεν μπορεί να πληρώσει το δικό της μερίδιο με τα πράγματα να καθυστερούν.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι πέρα από όλα τα άλλα θα πάρει και κλειστό 3.000 θέσεων για τον ερασιτέχνη, ενώ ΟΦΗ και Πανιώνιος χρηματοδοτούνται για να φέρουν εις πέρας τα δικά του έργα.

Μέσα σε όλα, τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για νέο κολυμβητήριο, καθώς αφού όλοι παίρνουν γιατί να μείνει ο Ολυμπιακός απ’έξω;

Και όλα αυτά δεν είναι άσχημα, τα πρόβλημα είναι όταν φαίνεται ότι υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Όταν ο Άρης περιμένει ακόμη το πράσινο φως για το Παλέ και ακούει ασταμάτητες δικαιολογίες.

Πρέπει η πολιτεία να ξεκινήσει να παίζει… 50-50 και όχι να ευνοεί συγκεκριμένους συλλόγους, όπως επίσης πρέπει και οι άνθρωποι του Άρη να γίνονται όλο και περισσότερο επιθετικοί και διεκδικητικοί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button