Μπάσκετ

Στα… όρια του ο Βασιλόπουλος

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έχει ενημερώσει, εδώ και μέρες,  την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης,  ότι εάν δεν τακτοποιηθεί το θέμα των οφειλόμενων (σ.σ. του οφείλονται 3 μήνες)  θα αναγκαστεί να καταθέσει προσφυγή.

Δέχεται έντονες πιέσεις από την διοίκηση και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, προκειμένου να κάνει υπομονή, γι’ αυτό και στην τελευταία τηλεφωνική συζήτηση του ατζέντη του με την διοίκηση, ο παίκτης πρότεινε να κάνει υπομονή αρκεί να του διασφαλιστεί το συμβόλαιο του.

Στην παρούσα χρονική περίοδο, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας στην ΚΑΕ Άρης, με αποτέλεσμα να σκέφτονται ακόμα και την «ελάφρυνση» και άλλο  του ροστερ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

  1. ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ.ΛΑΣΚΑΡΗ Η ΒΡΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕ!!!ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΑΡΑ!!!ΠΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΑΡΕΩΣ!!!ΕΓΚΑΡΔΙΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΠΟΙΟΣ ΜΑΜΑΕΙ ΤΟ ΖΟΥΡΑΡΙ LOL!!!.ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ SUPER 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button