Μπάσκετ

“Ασπίδα ο Γιαννάκης, πρέπει να λυθεί το διοικητικό, μπορεί την νίκη στο κύπελλο ο Άρης”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην αρχηγός του Άρη, Γιάννης Λάπας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Χθες ο Άρης δεν ήτανε καλός, το να σταθούμε στις απουσίες είναι μια δικαιολογία, δεν δικαιολογεί όμως τα πάντα, ο Άρης χθες δεν ήταν καλός

Για το πρόβλημα στο θέμα της οργάνωσης:

Παίζει ο Φλιώνης, που μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος ακόμη όμως ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Θα γίνει ένας πολύ καλός παίκτης που θα είναι βασικός στον Άρη, θα κάνει και καριέρα όμως χρειάζεται χρόνο ακόμα.

Από την άλλη ο Βον και ο Μπελ είναι δυάρια, ο κ.Γιαννάκης είμαι σίγουρος ότι το βλέπει.

Για την χθεσινή αντίπαλο του Αυτοκράτορα:

Δεν είναι κακή ομάδα, είναι μια γυμνασμένη ομάδα, μια ομάδα μαχητική, όμως με μια μέτρια εμφάνιση ο Άρης θα κέρδιζε.

Για τα προβλήματα του Άρη:

Το πρόβλημα του Άρη είναι η λειτουργία της ομάδας, η φερεγγυότητα της, το τι γίνετε με το διοικητικό, υπάρχει μια ρευστή κατάσταση, το νιώθεις, το καταλαβαίνεις.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τα όσα προσφέρει σε μια τέτοια κατάσταση για την ομάδα:

Ασπίδα για τα πάντα, δεν το συζητάμε. Το όνομα του είναι τεράστιο, εμείς είμαστε λίγοι για να τον κρίνουμε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον ευχαριστούμε.

Να τον ευχαριστούμε γιατί αφήνει μια παρακαταθήκη για το μέλλον, βάζει τον Φλιώνη βασικό, χρησιμοποίησε τον Χρηστίδη στο δεύτερο ημίχρονο, ότι και να γίνει θα μείνει κάτι. Έχει πάρει κάποια παιδιά, προσπαθεί να παίξει με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί. Η ομάδα σίγουρα θα ήταν διαφορετική.

Για την ποιότητα της ομάδας:

Ο Άρης έχει καλούς παίκτες, ειδικά με τον Αθηναίου μαζί είναι καλή ομάδα, δεν είναι “κακοστημένη ομάδα”, είναι ομάδα που έχει παίκτες σε κάθε θέση.

Για το εάν ο Άρης μπορεί να “ισοσταθμίσει” την ήττα από την Βόνη στην συνέχεια της διοργάνωσης:

Ο Άρης μπορεί εύκολα να κερδίσει και στην Γερμανία, μπορεί να ισοσταθμίσει αυτήν την ήττα.

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό:

Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Μπορεί να βρεθεί σε εξαιρετική μέρα ο Άρης, να πετάει την μπάλα από το κέντρο και να μπαίνει μέσα, μπορεί να είναι σε κακή μέρα ο Ολυμπιακός, όλα αυτά έχουν συμβεί.

Για το πρωτάθλημα:

Αν είσαι τρίτος η τέταρτος θα είναι μεγάλη επιτυχία, ομάδες όπως ο Κολοσσός, το Λαύριο, ο Προμηθέας που είναι μικρά ονόματα φέτος έχουν καλές ομάδες. Όσο και να μην μας ακούγεται καλό επειδή ο Άρης είναι διαφορετικό μέγεθος η νίκη στο Λαύριο είναι μεγάλη νίκη, π.χ. ενάντια στον Προμηθέα οι περισσότερες ομάδες θα δυσκολευτούν.

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης κατά την δική του κρίση:

Υπάρχει ένα πρόβλημα οικονομικο-διοικητικό, πρέπει να υπάρχει σταθερότητα, πρέπει να ξέρουν τα παιδιά ότι πατάν στα πόδια τους όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Αυτήν την στιγμή ο Άρης είναι πολύ τυχερός που έχει τον κ.Γιαννάκη και από πίσω τον κ.Κετσελίδη που είναι καλός προπονητής.

Για τον κόσμο της ομάδας:

Αν ο Άρης δεν ήταν ομάδα με δυναμική και δεν είχε μπασκετικό κόσμο χθες στο παιχνίδι θα ήταν μόνο οι δημοσιογράφοι και τα καθίσματα, σε ένα παιχνίδι που ήταν τηλεοπτικό. Αλλά και εγώ ήμουν στο σπίτι και είπα “θα πάρω το παιδί μου να δω τον Άρη”.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button