Ποδόσφαιρο

Αποστόλου: “Ο Μιχάλης έχει πολύ καλή τεχνική και δημιουργεί φάσεις στην επίθεση, θα βοηθήσει τον Άρη και τον εαυτό του”

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ατρομήτου Απόστολος Αποστόλου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8  και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press» και αναφέρθηκε στο καινούριο απόκτημα του Άρη τον Μιχάλη Μπαστακό, καθότι ήταν αυτός που τον πήγε στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Τον είχα δει το 2011 σε ένα παιχνίδι που έπαιζε με μια τοπική ομάδα στην Καλαμάτα, έτσι τον εντόπισα και από εκεί και πέρα κινήσαμε την διαδικασία της  απόκτησης και τον φέραμε στον Ατρόμητο και μετά ο Μιχάλης λόγω της καλής ποιότητας που έχει σαν ποδοσφαιριστής, πήγε στην Κ20 και μετά ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και έκανε την πορεία που έκανε μέχρι σήμερα.

Ανέκαθεν είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας να στηρίζει τον Έλληνα και νεαρό παίκτη. έχουμε εξελίξει το κομμάτι αυτό και φιλοξενούμε τα παιδιά από την επαρχία και τα αποτελέσματα φαίνονται στην ομάδα.

Ο Άρης είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα, έχει βγάλει πολλούς παίκτες και έχει μια μεγάλη δεξαμενή το οικονομικό θέμα τον έχει φέρει λίγο πίσω, αλλά όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν βρει τον δρόμο τους.

Τα χαρακτηριστικά του Μπαστακού:

Είναι ένα εξαιρετικό παιδί το πιο βασικό για εμένα, είναι μια πολύ καλή σωματοδομή, είναι  ψηλός με πολύ καλή τεχνική, έχει μια ψυχραιμία πολύ καλή και είναι ένας παίκτης με την όρεξη που έχει και την φιλοδοξία να βοηθήσει και τον Άρη και τον εαυτό του.

Πως θα κουμπώσει στον Άρη:

Πολλές φορές δεν έχει να κάνει με την ποιότητα και την αξία του παίκτη,  γιατί αυτή τη στιγμή  ο Ατρόμητος, έχει πολύ καλούς παίκτες και όταν κυνηγάς κάποιους στόχους, δεν περιορίζει τα πράγματα,  ο Μιχάλης έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και να κουμπώσει με την ομάδα του Άρη, να την βοηθήσει να επανέλθει στην Σούπερ Λίγκα.

Ο Μιχάλης παίζει και δεύτερος επιθετικός, έχει αυτή την ικανότητα που δημιουργεί φάσεις στην επίθεση, θα δείτε ότι θα είναι και πολύ χρήσιμος γιατί έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα.

Για τον Νίκο Λαζαρίδη:

Ο Νίκος δεν ξέρω τι είπε, ο Μιχάλης πάντως με την ποιότητα του και αυτό που χρειάζεται ο Μιχάλης και σε κάθε παίκτη που δεν παίρνει συχνά την μπάλα στα πόδια του είναι να βρει τον ρυθμό του.

Αν δεν έχει φιλοδοξία ένας παίκτης, δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Για το τι να προσέξει ο προπονητής του Άρη στον Μπαστακό:

Ο Σπανός έχει τέτοια εμπειρία που θα τα δει μονός του και θα αξιολογήσει και ξέρει πως να τον εισάγει μέσα στην ομάδα. Ο προπονητής βλέπει αποφασίζει και ξέρει καλυτέρα από όλους μας.

Για τον Άρη:

Πιστεύω ότι ο Άρης με την ομάδα που έφτιαξε και την δυναμική που έχει στο τέλος θα τα καταφέρει. Φέτος το έχει ο Άρης και στην οργάνωση και στην δυναμική όπως ξανά είπα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button