Μπάσκετ

Απαντήσεις από Παουλεάνου, Αλεξανδρή, Τσάικο σε Αρβανίτη

Τις δικές του απαντήσεις στον Λευτέρη Αρβανίτη έστειλαν τρεις ακόμη άνθρωποι.

Κάτω από το ποστ-απάντηση του Δημήτρη Μπουσβάρου στον Λευτέρη Αρβανίτη, απάντησαν δύο άνθρωποι που δούλευαν στις ακαδημίες του Άρη, αλλά και ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής αλλά και πρώην προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής.

«Από τις ομάδες των τελευταίων 5 ετών πέρασαν 10 παίκτες που στελέχωσαν τις Εθνικές ομάδες από u14 έως και u18. Παιδιά που δεν υπάρχουν στις φωτογραφίες των εφηβικών γιατί κάποια ήταν μικρότερα ηλικιακά.

Ένα από τα παιδιά ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας, δύο ήρθαν με εισήγηση των προηγούμενων υπεύθυνων και τα υπόλοιπα επτά ήρθαν με μεταγραφή από άλλες ακαδημίες σαν προπαίδες με δικές μας ενέργειες» τόνισε ο team manager των ακαδημιών, Γιώργος Παουλεάνου.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής απάντησε: «Μην ασχολείσαι, δεν αξίζει.. έχει πάρει εργολαβία όλο τον Άρη και προσβάλλει παίκτες και προπονητές που έχουν προσφέρει.. κρίμα και για τον πρόεδρο που ήταν μουγγός.

Ενώ ο επί χρόνια προπονητής του παιδικού του Άρη, Μιχάλης Τσάικος, ανέφερε: «Θα συμπλήρωνα πολλά και θα μπορούσα να ανεβάσω κι ακόμα περισσότερα, τα οποία υπάρχουν και είναι προς διάθεση όλων, με όλες τις καταστάσεις των αθλητών, με τους τακτοποιημένους και με, με το πόσοι ήταν πριν και πόσοι ήταν μετά. Αλλά δεν πειράζει, όσοι ήταν (σχεδόν όλοι) εκεί αυτά τα χρόνια δεν δούλεψαν για την προβολή του και δεν τους ένοιαζαν τα μικρόφωνα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button