Μπάσκετ

Απάντησε στον Αρβανίτη ο Μπουσβάρος: «Κανείς δεν μπορεί να μου πάρει την χαρά και την υπερηφάνεια»

Την απάντηση του έδωσε ο Δημήτρης Μπουσβάρος, μετά από αναφορά που έγινε προς το πρόσωπο του από την ΚΑΕ Άρης.

Όταν η κουβέντα της συνέντευξης τύπου της ΚΑΕ Άρης πήγε στις ακαδημίες και έγινε ερώτηση για τον Δημήτρη Μπουσβάρο, ο Λευτέρης Αρβανίτης απάντησε ότι

«Ποιον παίκτη έβγαλε η ακαδημία επί εποχή του Μπουσβάρου; Ο μοναδικός είναι ο Νετζήπογλου. Η ακαδημία ήταν σε οικτρή κατάσταση και η βελτίωση του Όμηρου έγινε από το προπονητικό τιμ της ΚΑΕ τα τελευταία δύο χρόνια.»

Σε αυτό απάντησε ο Δημήτρης Μπουσβάρος, μιλώντας για τους παίκτες που πέρασαν από τα χέρια του και παίζουν αυτήν την στιγμή μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην προπονητή του εφηβικού τμήματος του Άρη:

Μετά τα όσα ακούστηκαν σήμερα ,στην συνέντευξη τύπου της ΚΑΕ και με αφορούσαν προσωπικά ,οφείλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα .

Στον Α.Σ ξεκίνησα στις 30 /8 /2014 ,(με Πρόεδρο τον Χάρη Παπαγεωργίου ) σαν προπονητής του Εφηβικού .Τα τελευταία 3 χρόνια έχοντας και την ευθύνη όλων των αγωνιστικών Τμημάτων .Αποχώρησα στις 30/10/2019.

Το 2014-2015 είχαμε συμμετοχή στο F4 της ΕΚΑΣΘ τερματίζοντας 4οι.Αρχηγός εκείνης της Ομάδας ήταν ο Δ.Φλιώνης.

Το 2015 -2016 και το 2016-2017 είχαμε συμμετοχή στο F4 της ΕΚΑΣΘ ,τερματίζοντας και τα 2 χρόνια 2οι .Από την Ομάδα εκείνη ξεχώρισε και έφτασε μέχρι την Α Ομάδα ο Πάνος Καλαιτζάκης.(Αγωνίζεται σήμερα στη Λιθουανία)

Τα επόμενα 2 χρόνια 2017-2018 και 2018-2019 ο ΑΡΗΣ ,ήταν και τις 2 χρονιές Πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ .Τα παιδί που έκανε συμβόλαιο με την Ανδρική Ομάδα το 2018 ,ήταν ο Σ.Βουλγαρόπουλος (αγωνίζεται τώρα στο Λαύριο).

Την τελευταία χρονιά μάλιστα τερματίσαμε 3οι στο Πανελλήνιο στο πιό δυνατό τουρνουά ίσως των τελευταίων χρόνων.

Από εκείνη την Ομάδα ,συμβόλαιο με την Ανδρική Ομάδα έκαναν ο Γ. Σιδηροηλίας ,ο Κ.Βλάσιος (αγωνίστηκε στην ΧΑΝΘ σαν δανεικός),ο Β.Κουρτίδης (φέτος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Β) και ο Ο.Νετζήπογλου.

Περάσανε πολλά παιδιά ακόμη που ακούμπησαν την Α Ομάδα ,αλλά δεν τα κατάφεραν.

Κανένας δεν μπορεί να μου πάρει την χαρά και την περηφάνια μου ,για όλες αυτές τις Εφηβικές και Παιδικές Ομάδες του Άρη.

Κανένας δεν μπορεί να στερήσει την δουλειά που έγινε πέρα από τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες ,με όλα αυτά τα παιδιά και ενθουσιάζομαι να τους βλέπω να προχωρούν ,μέσα στον Άρη

Κανένας δεν μπορεί να αναιρέσει την προσπάθεια που έγινε ξεπερνώντας απίστευτες δυσκολίες από όλους τους Προπονητές και τους Παράγοντες που ασχολήθηκαν αυτά τα 5 χρόνια .Οι επιτυχίες έρχονται πάντα από Ομαδική δουλειά.

Άλλωστε ξεκάθαρα ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε ξεχωριστά παιδιά να φτάσουν μέχρι την πόρτα του Ανδρικού τμήματος ,κάνοντας έτσι και την Ομάδα δυνατότερη, γιατί θα στηρίζεται στους δικούς της πόρους .

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button