Ποδόσφαιρο

Απίστευτη ατυχία για Πάλμα-Ονδούρα – Οι ακυρωμένες πτήσεις και η πιθανή αναβολή του ματς

Και τι.. δε πέρασε η Εθνική Ονδούρας!

Ο Λούις Πάλμα με την χώρα του πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μετά από περίπου ένα χρόνο, χωρίς όμως να ξέρουν τι τους περίμενε στο αεροδρόμιο.

Η εθνική Ονδούρας λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπορούσε να πετάξει από το Κουρασάο για Μαϊάμι κι από εκεί για το “σπίτι”. Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, ναύλωσε αεροπλάνο από την Κολομβία. Το οποίο δεν πέταξε ποτέ, μιας και διαπιστώθηκε μηχανική βλάβη. Με αποτέλεσμα η αποστολή να παραμείνει καθηλωμένη στο Κουρασάο.

Τελικά, κατάφερε να πετάξει κι αναμένεται να επιστρέψει λίγες ώρες πριν από το ματς, οπότε ενδεχομένως να τεθεί θέμα αναβολής του.  Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση της Ονδούρας προσφέρθηκε να διαθέσει το κυβερνητικό αεροπλάνο, ενώ το κορυφαίο όλων! Η αποστολή του Κουρασάο πέταξε κανονικότατα και βρίσκεται στην Ονδούρα από την Κυριακή!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button