Ποδόσφαιρο

Απάντησε στον Παναιτωλικό ο Ιωνικός με εικόνα από το σπασμένο παράθυρο του πούλμαν του (pic)

Η ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση απάντησης στην ΠΑΕ Παναιτωλικός σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο μεταξύ παιχνίδι των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις… Το ένα παράθυρο από το πούλμαν μας διαλύθηκε τελείως.

Προσέξτε, μιλάμε για το πούλμαν της αποστολής της ομάδας μας, με το ένα από τα τζάμια να διαλύεται από τις πολλές πέτρες που πέταξαν οι οπαδοί του Παναιτωλικού. Με τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο μας να αναγκάζονται το βράδυ της Κυριακής να επιστρέψουν από το Αγρίνιο στην Αθήνα με σπασμένο πούλμαν! 

Αυτή είναι η φιλοξενία που μας λένε ότι πρεσβεύει η ΠΑΕ Παναιτωλικός και οι οπαδοί της; Διότι με την ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου, αφήνονται ξεκάθαρες υπόνοιες ότι λέμε ψέματα και έχουμε κάποιον υποτιθέμενο σκοπό με τα λεγόμενά μας. Ωστόσο, καταθέτουμε τα διαπιστευτήριά μας. Δεν έχουμε άλλωστε λόγο να πούμε ψέματα, ούτε λόγο να δημιουργήσουμε ίντριγκες. Τα όσα έγιναν μάλιστα γράφτηκαν στην έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας και της αστυνομίας. Φυσικά, μπορούμε να σας υπενθυμίσουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα εμείς οι ίδιοι είχαμε ευχαριστήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους οπαδούς του για τη φιλοξενία στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, όπου το παιχνίδι διεξήχθη σε απόλυτα ποδοσφαιρικό κλίμα!

Κύριοι, δεν νομίζουμε πως έχετε αντιμετωπίσει ούτε εσείς αλλά ούτε και καμιά άλλη ομάδα πρόβλημα με τη φιλοξενία μας στο γήπεδο της Νεάπολης. Καμία ομάδα δεν έχει φύγει από τη Νίκαια με σπασμένο πούλμαν! Το τονίσαμε προ ημερών και μάλλον πρέπει να το λέμε κάθε εβδομάδα μπας και το εμπεδώσουν μερικοί: Είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά και ΜΟΝΟ!

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γαλαζούλα, αστυνομικό διευθυντή της Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος παρά τα ελλειπή μέτρα που υπήρχαν, φρόντισε να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την ασφάλεια της ομάδας μας και των ανθρώπων της.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button