Ποδόσφαιρο

Ανεβάζει ρυθμούς ο Βέλεθ, ίωση ο Παυλίδης

Με μια προπόνηση αποκατάστασης συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Ανεβάζει ρυθμό ο Βέλεθ και συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα. Εκτός με ίωση ο Παυλίδης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: “Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/11, 19:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Φραν Βέλεθ, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button