Μπάσκετ

Ανακοινώθηκε στην Α2 ο Μαυροκεφαλίδης!

Μια σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Τρίτωνας, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Σπουδαία κίνηση για τον Τρίτωνα και για το πρωτάθλημα της Α2, το οποίο με τέτοιες μεταγραφές αναβαθμίζεται. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανακοινώθηκε από την ομάδα με έδρα τα Σεπόλια και θα δώσει σημαντικές λύσεις στην μάχη της για άνοδο στη Basket League. Ένας σύλλογος που μπαίνει μεγάλες φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, ενώ για την frontline της έχει πάρει και τον Πέτρο Μελισσαράτο (έπαιζε πέρυσι στον Ολυμπιακό Β’).

Ο 37χρονος ψηλός που έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νίκαιας είχε 19.7 πόντους και 8.9 ριμπάουντ ανά ματς με τον Ιωνικό την περασμένη σεζόν, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Προμηθέα, Περιστέρι, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση του Τρίτωνα

«Είναι γεγονός! Ένας παίχτης Παγκοσμίου επιπέδου στον Τρίτωνα!

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον κόσμο του μπάσκετ. Έχοντας γίνει draft στο ΝΒΑ από τους Minnesota Timberwolves και με καριέρα «σαν παραμύθι» σε ΠΑΟΚ, Βίρτους Ρόμα, Μαρούσι, Βαλένθια, Ολυμπιακό, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Κινγντάο Ιγκλς, Λιέτουβος Ρίτας, Προμηθέα Πατρών, Περιστέρι και Ιωνικό Νικαίας ο πολύπειρος forward/center θα συνεχίσει την καριέρα του στα Σεπόλια ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την φετινή μας προσπάθεια! Καλωσήρθες Λουκά!».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button