Ποδόσφαιρο

Αλεξιάδης: “Εκτός από ποδοσφαιριστές πρέπει να βγάλεις και φιλάθλους, αυτό είναι το βασικό στοίχημα”

Ο αρχηγός των ακαδημιών του Άρη Πάνος Αλεξιάδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στο “Αθλητικό X-PRESS”, με τον Γιώργο Τότσικα.

Για τον πατέρα του Αλέκο Αλεξιάδη είπε:

Έχει μεγαλώσει με την ομάδα και την έχει αγαπήσει με τις αρχές που είχε, δεν υπάρχουν λόγια να σου πω.

Μια ευχή για τον Άρη:

Ευχή μου είναι η επάνοδος της ομάδας στην Α’ εθνική και να κάνουμε όλοι ένα νέο ξεκίνημα, η ομάδα πρέπει να οργανωθεί σε όλους του τομείς και σε όλα τα τμήματα. Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα με πολλούς τίτλους, πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να οργανωθούμε, να υπάρχει ενότητα ώστε να καταφέρουμε να ξαναφτάσουμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει.

Για τις ακαδημίες και το τουρνουά που θα γίνει στην Αθήνα είπε:

Tώρα είναι 4η χρονιά που είμαι στις ακαδημίες, γίνεται ένα διεθνές τουρνουά και είχαν πάρει μέρος ομάδες όπως η Ντόρτμουντ,  Μάντσεστερ Σίτι , είχαμε κάνει μια μεγάλη επιτυχία είχαμε τερματίσει τρίτοι και παίξαμε σε μικρό τελικό, έχοντας αποκλείσει την ΑΕΚ και την Σίτι με την κ15. Τώρα είναι κ17 και ο στόχος αυτού του τουρνουά είναι πολλαπλός, ο Άρης πρέπει να παίρνει μέρος σε τουρνουά, η παρουσία του δείχνει ότι υπάρχει και παίζει με κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, το δείχνει και η NOVA, οπότε πρέπει να είναι παρών σε αυτά τα τουρνουά ο Άρης.

Είναι μεγάλες εμπειρίες και φέτος πάμε με την κ13 και την κ11, έχει φτάσει σε ένα τέλμα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι δεν πρέπει η κάθε ομάδα να έχει 56 ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της.

Ελληνικές είναι όλες οι ομάδες, είναι Ιταλικές Αγγλικές, έχει πάρα πολλές ομάδες από πολλές χώρες. Είναι 2 με 5 Απριλίου το τουρνουά.

Για το βασικό στοίχημα που έχουν οι υπεύθυνοι των ακαδημιών είπε:

Εκτός από ποδοσφαιριστές πρέπει να βγάλεις και φιλάθλους, αυτό είναι το βασικό στοίχημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button