Ποδόσφαιρο

Αθλ. διευθυντής Κόλος: «Ο Άρης έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, όμως είναι 50-50»

Ο αθλητικός διευθυντής της Κόλος Κοβάλιβκα και άλλοτε διεθνής με την εθνική Ουκρανίας, Βιτάλι Λισίτσκι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Ντιναμό Κιέβου το 2000. Πλέον στα 38 του προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο στην Κόλος Κοβάλιβκα.

Ο Λισίτσκι με αφορμή την κλήρωση για τον Β΄ Προκριματικό Γύρο του Europa League κόντρα στον Άρη μίλησε στο gazzetta.gr.

«Γνωρίζουμε πως ο Άρης είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, ο οποίος ιδρύθηκε πριν από 100 χρόνια και έχει σημειώσει πολλές διακρίσεις σε όλη αυτή την πορεία, μεταξύ άλλων με κατακτήσεις πρωταθλημάτων αλλά και Κυπέλλων Ελλάδας. Δεν έχουμε προλάβει να αναλύσουμε τον ελληνικό σύλλογο, αφού η κλήρωση έγινε μόλις χθες (31/8).

Τούτη είναι η παρθενική ευρωπαϊκή εμφάνιση μας και καταλαβαίνετε πως κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος για εμάς. Ενδεχομένως ο Άρης έχει ένα μικρό πλεονέκτημα επειδή το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο του. Γενικά όμως θεωρώ πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50 και για τις δύο ομάδες. Σε ότι αφορά την Κόλος δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο.

Ασφαλώς είναι μια νέα άγνωστη εμπειρία για τον σύλλογο η συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα και ελπίζω να κάνουμε κάποιες επιτυχίες. Ακόμη δεν ασχολούμαστε με την αναμέτρηση με τον Άρη, αφού προηγείται ένα ματς πρωταθλήματος και έχουμε μπροστά μας για να προετοιμαστούμε δύο εβδομάδες.

Ο Άρης βρίσκεται στο μυαλό μας, όμως αυτή τη στιγμή έχει προτεραιότητα το πρωτάθλημα. Διαθέτουμε κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές με συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button