Ποδόσφαιρο

Αγώνες πλέι οφ και Κύπελλο: Μέχρι 300 άτομα σε κάθε ματς

Η Super League στο Πρωτόκολλο Αγώνων που έχει στείλει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αναφέρει πως σε κάθε αγώνα μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, στα γήπεδα των ομάδων θα βρίσκονται μέχρι 300 άτομα σε αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τους άνδρες ασφαλείας, τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες και τους γιατρούς, αυτά τα 300 άτομα, τα οποία θα επιτρέπεται να βρίσκονται εντός και εκτός αγωνιστικούς χώρου στα παιχνίδια των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας.

Μεταξύ άλλων στο πρωτόκολλο υγείας αναφέρεται:

1. Σε κάθε αγώνα, θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε το προσωπικό που θα απασχοληθεί, να περιοριστεί στο απολύτως αναγκαίο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

2. Ο μέγιστος αριθμός όλων των παρευρισκομένων, ανά πάσα στιγμή, σε μία εγκατάσταση, δε θα πρέπει να υπερβαίνει, σε καμία περίπτωση, τα 300 άτομα.

3. Ο κάθε παρευρισκόμενος στην αθλητική εγκατάσταση οφείλει να παραμένει στους χώρους αρμοδιότητάς του και να μην μετακινείται σε άλλους χώρους.

Για παράδειγμα, ο μέγιστος αριθμός των αξιωματούχων στους πάγκους μπορεί να είναι 26 άτομα, οι διαπιστευμένοι της γηπεδούχου ομάδας 9 και της φιλοξενούμενης 4.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου, μεταξύ του Άρη και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button