Ποδόσφαιρο

Ήταν γιορτή…We are back..

Μια ωραία γιορτή στήθηκε χθες το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Χιλιάδες οπαδοί δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και έστειλαν το μήνυμα “We are back”.

Το Κλεάνθης Βικελίδης φόρεσε τα γιορτινά του. Ο Αρης γιόρταζε το τέλος των πέτρινων χρόνων, γιόρταζε την επιστροφή στη Super league,  αποχαιρετούμε όμως και έναν ποδοσφαιριστή που ταυτίστηκε με τη σύγχρονη ιστορία του, τον Νταρσι Νετο.

Η ΠΑΕ Άρης φρόντισε να προμήθευσε τους φιλάθλους με τα συλλεκτικά μπλουζάκια και να κιτρινισει το γήπεδο. Η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε άφησε στην άκρη την κακή αγωνιστική εικόνα και η νίκη επί του Πανσερραικου πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Ο κόσμος που βρέθηκε χθες στο γήπεδο είχε την ευκαιρία να γιορτάσει αλλά και να χειροκροτήσει. Ο Δημήτρης Σπανός, ο Παύλος Μυροφοριδης και οι ποδοσφαιριστές του Άρη πήραν το θερμό χειροκρότημα ως επιβράβευση και ανταμοιβή των κόπων τους.  Ένιωσαν ηθικά δικαιωμένοι καθώς ο κόσμος αναγνώρισε την προσφορά τους.

Ίσως πολλοί εξ αυτών να μην βρίσκονται τη νέα χρονιά στον Άρη, κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Δημήτρη Σπανό, του οποίου τα λόγια πρέπει να τα κρατήσουμε ως παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ άλλων δήλωσε: “Πότε ξανά χρέη” . Αυτή η φράση του τεχνικού του Άρη πρέπει να γίνει το θεμέλιο του Άρη της Super league.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button