Μπάσκετ

“Έχτισε στην άμυνα και την αθλητικότητα ο Καστρίτης – Ταιριάζει στην ομάδα και το DNA της”

Στην εκπομπή του Yellow Radio 101.7FM, “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις”, με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου, όπου μίλησε για τον μπασκετικό Άρη αλλά και για το φιλικό με την Καρδίτσα, μιας και είναι πλέον στη Θεσσαλική ομάδα.

Για το νέο του ξεκίνημα στην Καρδίτσα:

“Είναι μια νέα εμπειρία, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που έχουν γαλουχηθεί μέσα στο γήπεδο, είναι πολύ καλό αυτό. Είμαστε μια καινούρια ομάδα στην Α1, αλλά δεν είμαστε καινούρια ομάδα στο μπάσκετ.

Η Καρδίτσα και γενικότερα η Θεσσαλία έχει προσφέρει και στο μπάσκετ, αλλά και στα ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

Το να μπουν όλα σε σειρά τόσο γρήγορα είναι δύσκολο. Δουλεύουμε και μαθαίνουμε και προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι.

Για το φιλικό με τον Άρη:

“Ο Άρης μας τίμησε, ήρθε εδώ στην Καρδίτσα, μας βοήθησε με τον τρόπο που παίζει, ελπίζουμε να είναι ένα καλό φιλικό με πιο πραγματικές συνθήκες αγώνα μιας και θα έχει και κόσμο.”

Για το πως του φάνηκε ο Άρης στην Καρδίτσα:

“Δυστυχώς ή ευτυχώς ο Άρης δε στηρίζεται στο αν μου αρέσει ή όχι, ο Άρης στηρίζεται στα αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια στηρίζεται στην αθλητικότητα και στην άμυνά του.

Έχει ιδιαίτερα και αξιοπρόσεκτα χαρακτηριστικά ο Άρης, πιστεύω πως θα παλέψει πάνω σε αυτά τα χαρακτηριστικά ο Άρης.”

Για τον Γιάννη Καστρίτη:

“Έχουμε καλές σχέσεις, ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που επέλεξε αυτό το στιλ για τον Άρη, φαίνεται πως είναι κάτι που ταιριάζει στην ομάδα αλλά και στα καινούρια δεδομένα του μπάσκετ.”

Για τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Ευρωμπάσκετ:

“Δεν είναι θέμα στενοχώριας ή χαράς, στο μπάσκετ ισχύει πως μετά από κάθε μεγάλη νίκη πρέπει να είσαι ταπεινός και μετά από κάθε ήττα να είσαι έτοιμος να την αντιμετωπίσεις.

Η ήττα έκανε περισσότερο καλό από κακό, συσπείρωσε την ομάδα και εντός αλλά και εκτός γηπέδου. Αυτό πρέπει να κρατήσει η ομάδα και να δουλέψει σε αυτό.”

Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς:

“Λείπει σίγουρα στο μπάσκετ, η φιλοσοφία του, έλεγε πως η δουλεία του προπονητή είναι να χτίζει γέφυρες και αυτό έκανε, κι αυτό είναι οδηγός και παρακαταθήκη για το μπάσκετ αλλά και για τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button