Ποδόσφαιρο

Ζήνδρος: “Η ομάδα είναι πιο πλήρης από ποτέ – Ο Πάλμα είναι ένα ανερχόμενο αστέρι”

Στην εκπομπή του Yellow Radio 101.7 FM, “Μ’όποιον δάσκαλο καθίσεις”, με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Ζήνδρος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, όπου μίλησε για τον ποδοσφαιρικό Άρη.

Για την ομάδα του παρελθόντος και το μπαράζ:

“Ελπίζω να έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στη μεγάλη ιστορία του Άρη, αλλά κάθε μέρα μέχρι και σήμερα, μπορεί να βλέπω και στον ύπνο μου το ματς που με στοιχειώνει, το ματς στο μπαράζ με τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης εκείνη τη χρονιά ήταν πρωταθλητής, άλλαξε ο κανονισμός μέσα στη χρονιά και ήμασταν καλύτεροι σε όλα τότε, και στη διαφορά γκολ και στα όλα.

Το πρωτάθλημα θα μπορούσε να αλλάξει την ιστορία του Άρη όπως την ξέρουμε, ήμασταν μια καλή ομάδα τότε, με μια καλή ενίσχυση θα μπορούσαμε να πάμε για μεγάλα πράγματα

Όταν αντιμετωπίσαμε την Περούτζια, η ιταλική ομάδα έχασε το ματς λόγω πολλών ισοπαλιών, αλλά είχε να ηττηθεί 35 παιχνίδια, ήταν μια πολύ καλή ομάδα όπως και η ομάδα που είχαμε αποκλείσει πριν η Μπενφίκα.

Όταν πήγαμε να παίξουμε στο παιχνίδι με την Μπενφίκα, δεν ξέραμε πως θα φύγουμε, είχε 70 χιλιάδες κόσμος. Το γκολ του Σεμερτζίδη στο 80+ “πάγωσε” όλο το γήπεδο, ένα γήπεδο με εκπληκτική ατμόσφαιρα.”

Για τη νίκη του Άρη με τον Ολυμπιακό:

“Η ομάδα ήταν πολύ καλή, αν δεν είχαμε την ατυχία στο Αγρίνιο θα ήμασταν ακόμη πιο πολύ μέσα στους στόχους μας, έχουμε ίσως το καλύτερο υλικό των τελευταίων χρόνων.

Ελπίζω ο νέος προπονητής να βρει τα πατήματά του και να δέσει αυτή την ομάδα.

Η διακοπή και νίκη με τον Ολυμπιακό φέρνουν ηρεμία και θα βοηθήσουν την ομάδα, τα δύο επόμενα παιχνίδια με τον Βόλο και την ΑΕΚ είναι παιχνίδια-“παγίδα”.

Ο κόσμος θέλει να δει την ομάδα, όλο αυτό με τα εισιτήρια είναι μια παγίδα στην οποία δεν πρέπει να πέσουμε.”

Για το πως βλέπει τους μεσοεπιθετικούς του Άρη μιας και έπαιζε σε αυτή τη θέση:

“Ο Άρης έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, και ο Μαντσίνι και ο Μανού Γκαρθία, ο Πάλμα είναι ένα ανερχόμενο αστέρι. Ο Γκαρθία αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά του, ξέρει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, πρέπει όμως και η ομάδα να βοηθήσει τον κάθε ένα ξεχωριστά να…ξεδιπλώσει τις αρετές του.”

Για το παρατσούκλι “ντισκόβιος”:

(Επικράτησαν γέλια στο στούντιο) “Τότε ήταν μόδα και πηγαίναμε τότε, εγώ βέβαια ήμουν ροκάς, αλλά πήγαινα με την παρέα”

Παράλληλα, ο Γιάννης Δασκάλου, διάβαζε πολλά μηνύματα αγάπης προς τον Γιώργο Ζήνδρο από φίλους της ομάδας

“Είναι πολύ όμορφο αυτό, δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από αυτό και να έχεις δώσει πράγματα σε αυτό το σύλλογο που υπάρχει και θα υπάρχει.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button