Ποδόσφαιρο

Έχουν πεισμώσει άπαντες στον Άρη και η πρόκριση είναι μονόδρομος!

Από τους ποδοσφαιριστές μέχρι το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση μαζί φυσικά με τον κόσμο του Άρη, άπαντες έχουν πεισμώσει με τα τελευταία γεγονότα και η πρόκριση στον τελικό είναι για όλους μονόδρομος!

Ο Τόλης Τερζής με δηλώσεις του στην ΕΡΤ, έδειξε το πόσο καλά διαβασμένοι είναι οι άνθρωποι του Άρη, ενώ τόνισε και το πολύ μεγάλο διάστημα που έχουν τα βλέμματα στραμμένα σε αυτόν τον αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές, έχει μπει στο “πετσί” τους η ανάγκη του οργανισμού Άρη για την πρόκριση και η κατάκτηση του Κυπέλλου, έχουν πεισμώσει καθώς γνωρίζουν πως η ΑΕΚ δεν είναι… φόβητρο και ξέρουν ότι εάν αγωνιστούν στα επίπεδα που μπορούν, η πρόκριση θα έρθει, εύκολα ή δύσκολα για τον Άρη. Παράλληλα και με τα… τερτίπια της ΕΠΟ, που τους στερούν την υποστήριξη του κόσμου.

Από την άλλη, μπορεί να μην είναι στο γήπεδο ο κόσμος της ομάδας λόγω της… “εξυγιαντικής” απόφασης της ΕΠΟ, όμως θα είναι εκεί, έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης και με τις φωνές τους και τα συνθήματα θα μεταφέρουν την ενέργεια τους, στους ποδοσφαιριστές του Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button