Μπάσκετ

Ηττήθηκε πριν προκηρυχθούν εκλογές ο Βασιλακόπουλος

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος απολαμβάνει τη… μοναξιά του ηττημένου, βλέποντας τους συνεργάτες του να τον εγκαταλείπουν και τους… κολλητούς του να παραδέχονται δημόσια την ήττα τους.

Κι όλα αυτά πριν καν προκηρυχθούν οι εκλογές. Βλέπετε, το σύστημα έχει καταρρεύσει πολύ πριν επικυρωθεί δια της ψήφου των σωματείων.

Στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης ήταν τόσα τα άδεια καθίσματα, που λες κι υπήρχε… καραντίνα. Λόρτος, Χρηστίδης, Παπανικολάου (ο αντικαταστάτης του Νικάκη στο Δ.Σ. της ΕΟΚ), Νικολόπουλος (Ξάνθη), Παπαγιαννούλης (ΕΚΑΣΚΕΜ) ήταν οι μόνοι που πήγαν να ακούσουν το… ξέσπασμα του προέδρου.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος πέρασε… γενιές 14 τους Νικάκη, Αυγενάκη και Μητσοτάκη, τα είπε ξεθύμανε, είδε ότι η συγκέντρωση ήταν θλιβερά μικρή κι έφυγε για να πάει να συναντήσει τον Χάρη Παπαγεωργίου και τον Νίκο Σταυρόπουλο, τους οποίους προσπάθησε να πείσει να κατεβούν στο ψηφοδέλτιο της επιλογής του.

Ο μονόλογος, διανθισμένος από ακατάσχετο κράξιμο για εκείνους που θεωρεί αντιπάλους του, τα άδεια καθίσματα, δείχνουν πως το καράβι βουλιάζει, αλλά γιατί να το πούμε εμείς, αφού το ομολογούν στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΕΟΚ;

πηγή: ebasket.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button