ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Ένταση στη σχέση Μανωλά – Ντε Λαουρέντις

Προβλήματα προέκυψαν στη σχέση του Κώστα Μανωλά με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. Αυτό βγαίνει από το γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νάπολι έχει καταστήσει σαφές στον μάνατζερ του Μανωλά ότι για να αποδεχθεί να τον παραχωρήσει τότε θα πρέπει να του κατατεθεί μια πρόταση η οποία θα ανέρχεται τουλάχιστον στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «il Mattino» πρόθεση του Ντε Λαουρέντις είναι να βάλει στα ταμεία της Νάπολι αρκετά χρήματα από πωλήσεις ακόμα και τώρα που έχει αρχίσει το πρωτάθλημα.

Μάριος Ματσάνκος

Τα πρώτα 10 χρόνια είναι δύσκολα στο χώρο της δημοσιογραφίας. Αφού τα πέρασε, τίποτα δεν τον φοβίζει. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Score Live, Live Sport και Αθλητικό Πνεύμα, στα αθλητικά Sites Sport-Fm.gr, Postgame.gr, erasitexnes365.gr, panionia-idea.gr, elafrataxiarhia.gr, ενώ ένα από τα... παράσημά του είναι το ότι έβαλε πλάτη κατά τη στρατιωτική του θητεία στο γραφείο τύπου του ΥΠΕΘΑ. Μέλος της ΕΣΗΤΛΣΥΜ. Πλέον βρίσκεται στην ομάδα του Yellow Radio FM 101.7 με ανταπόκριση από την Αθήνα, όπου και γεννήθηκε. Το μότο του; Προχωράμε μπροστά χωρίς να ξεχνάμε από που ερχόμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button