Ποδόσφαιρο

Ένινγκ: “Είχαμε οργάνωση σήμερα και αυτό είναι που κρατάω”

O Μίχαελ Ένινγκ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Σάλκε και έδειξε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Άρη.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:Είμαι περήφανος που παίξαμε σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, με πολύ καλές παροχές. με μία πολύ καλή ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα σήμερα, είχαμε ευκαιρίες για 90 λεπτά, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο τακτικό κομμάτι. Χάσαμε, όμως είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε.” 

Για τον Σάκιτς στο κέντρο: “Δεν θέλω να μιλήσω για θέσεις και παίκτες σήμερα, η σκέψη μου είναι να έχω παίκτες που θα μπορούν να παίξουν σε αρκετές θέσεις. Είχαμε οργάνωση σήμερα και αυτό είναι που κρατάω.”
Σήμερα δεν θα μιλήσω για πρόσωπα ξεχωριστά. Μπορείτε να κρίνετε εσείς. Μου αρέσει και κρατάω το ομαδικό πνεύμα των παικτών και οτι όλοι παίζουν για τους συμπαίκτες τους.”

Για τον αντίπαλο προπονητή και την εικόνα που έδειξε η ομάδα του: “Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Μίλησα με τον προπονητή τους, τον γνωρίζω και χαίρομαι που παρουσιάσαμε απέναντί του μία εμφάνιση “on fire”. Μας ευχήθηκε καλή επιτυχία για την ομάδα μας στο Europa League. “

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button