Ποδόσφαιρο

Έκανε το 3/3 σε “πρεμιέρα” του με Άρη ο Τερζής

Με το «δεξί» ξεκίνησαν και οι τρεις… πρεμιέρες του Τόλη Τερζή στον πάγκο του Άρη ως υπηρεσιακός προπονητής.

Είναι γεγονός πως ο Έλληνας βοηθός, έχει αναλάβει τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή τρεις φορές μέσα σε τρία χρόνια και αξίζει να σημειωθεί πως και τις τρεις φορές, πέτυχε νίκη για τους «κιτρινόμαυρους».

Η πρώτη φορά ήταν την σεζόν 2018-19 όταν ανέλαβε στην θέση του Πάκο Ερέρα. Ο Άρης στις 12 Νοεμβρίου πήγαινε στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 10η αγωνιστική μετά από ένα κακό σερί ηττών και ήθελε πάσι θυσία το θετικό αποτέλεσμα, έτσι και έγινε. Η ομάδα πήρε το «διπλό» στην Αθήνα επικρατώντας με 1-2 με τα γκολ των Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα.

Την περσινή χρονιά, όταν ο Άρης ηττήθηκε από τον Βόλο με 1-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο στην 2η μόλις αγωνιστική, την θέση του Σάββα Πνατελίδη πήρε ο Τερζής (μέχρι να έρθει εν τέλει ο Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο). Πρώτος αγώνας του Τερζή, ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Χαριλάου, ματς στο οποίοι οι «κιτρινόμαυροι» πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα με το 4-0!

Και όπως φαίνεται το καλό… «τρίτωσε». Ο Τερζής ανέλαβε για τρίτη φορά την ομάδα μετά το διαζύγιο ανάμεσα σε Άρη και Ένινγκ με τον Έλληνα τεχνικό να παίρνει την εκτός έδρας νίκη χθες στον Βόλο με 0-1, κάνοντας έτσι το 3/3 για την… προπονητική του καριέρα και τις “πρεμιέρες” του στον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button