ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Έδειξε ποιος είναι, τώρα θα δείξει ποιος μπορεί να γίνει

Tην απάντηση του έδωσε στο γήπεδο ο Άρης απέναντι στον Βόλο και πλέον μένει να δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Ο Άρης από το ξεκίνημα της σεζόν αμφισβητήθηκε έντονα. Από την πρώτη αγωνιστική της Super League όλοι περίμεναν πότε θα ξεφουσκώσει, πότε θα κάνει κοιλιά, πότε θα δώσει την ευκαιρία στους υπόλοιπους να τον φτάσουν.

Πιο έντονα από ποτέ αυτές οι ερωτήσεις έγιναν μετά το ματς με την Λαμία.

Και αν ο Άρης τελικά δεν είναι τόσο καλός; Αν είχε απλά την τύχη με το μέρος του; Μήπως δεν είναι ικανός να διαχειριστεί την ήττα;

Με αντίπαλο τον Βόλο οι κιτρινόμαυροι έδωσαν τις απαντήσεις: Ο Άρης είναι όσο καλός έχει δείξει μέχρι τώρα, δεν είναι ψηλά χάρη στην τύχη του, μπορεί να διαχειριστεί την αποτυχία και μάλιστα επιστρέφει δυνατότερος.

Ο Άρης έδειξε αντανακλαστικά μεγάλης ομάδας και λιγότερο από τρία 24ωρα μετά την Λαμία έπαιξε σαν… να μην έτρεχε τίποτα με τον Βόλο, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο και παίρνοντας την νίκη.

Απόδειξε ότι έχει μεγάλο ρόστερ, πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις (ακόμη και στο αριστερό μπακ) και ότι δεν του λείπει τίποτα.

Πλέον όμως το ερώτημα δεν είναι αν είναι τόσο καλός όσο νομίζαμε μέχρι τώρα, αλλά αν μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος.

Στις επόμενες εβδομάδες ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά με συνολικά πέντε εκτός έδρας αγώνες, τρία ντέρμπι και δύο ματς κυπέλλου.

Σε αυτά τα παιχνίδια θα φανεί αν μπορεί ο Άρης από μια καλή ομάδα (που δεδομένα είναι) να γίνει στα μάτια όλων διεκδικητής τίτλων. Θα δείξει αν αντέχει τρία ματς την εβδομάδα, και πόσο «χαρακτήρα» έχει αυτή η ομάδα στα ματς που κρίνονται στόχοι.

Ακόμη στο επόμενο διάστημα θα δώσουν τις «εξετάσεις» παίκτες από τους οποίους περιμένει ο Άρης. Για να φτάσει άλλωστε στο ανώτερο επίπεδο η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να πάρει βοήθειες από όλα τα βαριά της χαρτιά.

Ο δεδομένα ταλαντούχος Ματέο Γκαρσία αποτελεί την πιο σημαντική από αυτές τις περιπτώσεις. Στα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν ο Άρης θα ψάξει τον Ματέο που ξέρει και αν μέχρι τότε κερδηθεί το «στοίχημα» του ξεμπλοκαρίσματος του τότε πρόκειται να δούμε μία διαφορετική ομάδα.

Ακόμη ο Γκάνεα έδειξε να προσαρμόζεται σιγά-σιγά. Θα χρειαστούν και οι δικές του υπηρεσίες. Όχι ως ο παίκτης που θα καλύπτει τις απουσίες των υπόλοιπων, αλλά ως ο αριστερός μπακ της Εθνικής Ρουμανίας. Από εξετάσεις φυσικά θα περάσουν και οι δύο (όπως όλα δείχνουν) μεταγραφές.

Τέλος θα μιλήσει ο χαρακτήρας. Είναι άλλο να αγωνίζεσαι τον Οκτώβριο και άλλο τον Ιανουάριο. Πλέον κάθε ματς μετράει και ο Μάντζιος σε συνδυασμό με τους πιο έμπειρους (Γκάμα, Ματίγια, Σάσα κλπ) θα έχουν την ευθύνη να προσδώσουν στην ομάδα το απαραίτητο μέταλλο.

Πλέον λοιπόν έχουμε ξεκαθαρίσει ότι ο Άρης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάποια άλλη ομάδα. Στο επόμενο διάστημα θα δείξει αν στο τέλος της χρονιάς μπορεί να κάνει τις άλλες ομάδες να ζηλεύουν κάτι που θα έχει πετύχει…

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button