Ποδόσφαιρο

Βράζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ: «Ομάδα παρατημένη από τον Ιβάν, ντροπή και έκτρωμα»

Χαμός. Με αυτή τη λέξη μπορεί να περιγράψει κανείς αυτό που επικρατεί στα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να κρατήσουν το τρίποντο ούτε κόντρα στον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να φύγουν με άδεια χέρια από το Περιστέρι. Η δεύτερη συνεχόμενη γκέλα μέσα στο 2021 έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, που ξεσπούν κατά πάντων.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βλέπει πλέον με… κιάλια τον Ολυμπιακό (-10 από την κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος), με τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να βράζουν κυριολεκτικά με τον Ιβάν Σαββίδη.

Στο επίκεντρο της… κριτικής βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τον… ψάχνουν. «Ομάδα παρατημένη από τον Ιβάν» λένε και ξανά λένε οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι, με τον 61χρονο να είναι εξαφανισμένος στο μαγευτικό Ροστόφ. «Που είναι ο… δισεκατομμυριούχος Σαββίδης», αναρωτιέται ο λαός του ΠΑΟΚ και φυσικά ψάχνει μια απάντηση.

Τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν πάρει φωτιά μετά το απίστευτο κάζο στο Περιστέρι, με τους οπαδούς να είναι οργισμένοι και με τον Πάμπλο Γκαρσία. Οι «ασπρόμαυροι» φίλαθλοι καλούν τον Ουρουγουανό τεχνικό να… γυρίσει πίσω στις ακαδημίες της ομάδας, ενώ αναπολούν τον Αμπέλ Φερέιρα, που τα πάει περίφημα στην Βραζιλία με την Παλμέιρας.

Δείτε την οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button