ΓενικάΜουσική

Η απλότητα των Treat Her Right στο νέο Mixtape του Yellow στο SoundCloud

Η δίψα για ουσία και γνησιότητα μπορεί να εκφραστεί μέσα από τα πιο απλά πράγματα.

Οι Treat Her Right δημιουργήθηκαν στη Βοστώνη το 1985 από τους Mark Sandman (κιθάρα), Billy Conway (τύμπανα), David Champagne (κιθάρα) και Jim Fitting (φυσαρμόνικα). Το όνομα της μπάντας προήλθε από τη διεθνή επιτυχία του 1965 “Treat Her Right” από τους τους Roy Head and the Traits. Αποτέλεσαν τον προπομπό του ανεξάρτητου ροκ συγκροτήματος των Morphine.

Τα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούσαν ξέφευγαν από τα συνηθισμένα, ήταν πολύ απλά, εξάλλου η προσέγγιση που είχαν υιοθετήσει από την αρχή ήταν “πίσω στα βασικά” και παρέμειναν πιστοί σ αυτή τη φιλοσοφία τους μέχρι τη διάλυση τους το 1991.

Treat Her Right

Αυτό που τους χαρακτήριζε και τους έκανε να ξεχωρίζουν ήταν η απλότητα τους, η ασύγκριτη ομορφιά της απλότητας, η ανεπιτήδευτη έκφραση τους.

Ο Sandman είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την αισθητική της μπάντας: “Κρατήστε την απλή με κάθε κόστος. Αντισταθείτε στον πειρασμό να προσθέσετε. Αν πρόκειται να κάνετε κάτι σε ένα τραγούδι, αφαιρέστε…”

Κυκλοφόρησαν τρία άλμπουμ, Treat Her Right (1986), Tied to the Tracks (1989), What’s Good for You (1991).

Treat Her Right

Στο σημερινό Mixtape του Yellow οι Treat Her Right με μια κιθάρα και μια φυσαρμόνικα μας γυρνάνε “πίσω στα βασικά”… τα τραγούδια που επιλέξαμε να ακούσουμε είναι σε τυχαία σειρά!

Για ατελείωτη μουσική εμπειρία, ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς περιορισμούς, κάντε Follow στο μουσικό κανάλι του Yellow Radio στο SoundCloud.

Για όσους μπορούν να αισθανθούν την ουσία, το μεγαλείο της απλότητας…

Treat Her Right

Πριν από λίγο καιρό ήρθε το “TivoliRadio” το ΝΕΟ ιντερνετικό (αρχικά) ραδιόφωνο της οικογένειας του Yellow Radio FM 101.7, ένα καθαρά μουσικό ραδιόφωνο, για όλους τους φίλους της καλής ξένης μουσικής!

Ελάτε μαζί μας σ αυτήν την γεμάτη μελωδίες διαδρομή, σε μια περιπέτεια γεμάτη προκλήσεις, εμπνεύσεις, σκέψεις… Το ταξίδι ξεκινάει… ελάτε όλοι συνεπιβάτες…!!!  https://tivoliradio.gr/

1.00:00 Love Me, 2.03:05 Back To Sin City, 3.05:56 Taboo, 4.08:48 I Wish You Would, 5.11:39 Early Man, 6.14:52 Back Door, 7.18:48 Tease Me, 8.22:34 You Don’t Need Money, 9.25:53 My Dog Can Bark, 10.28:50 Standing By Your Window, 11.31:59 Picture Of The Future, 12.34:46 Gilded Splinders

Εύη Αλεξίου

Μουσική για τους αληθινούς εραστές της κι όχι τους... επιβήτορες της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button