Ποδόσφαιρο

Άρης Κ17: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Final 4 στον Βόλο

Η ομάδα Κ17 του Άρη δίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια «μάχη» στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Άρη, υπό τις οδηγίες του Κώστα Καζάνα (ο οποίος επέστρεψε τον Μάρτιο στην ομάδα) βρίσκεται στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης αντιμετώπισε πέρυσι την ΑΕΚ αλλά ηττήθηκε στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα μπορούσε να «συναντήσει» ξανά στον τελικό λόγω των διασταυρώσεων.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν φέτος στο Πανθεσσαλικό στάδιο την ομάδα του Ολυμπιακού με την τελική φάση της διοργάνωσης να ξεκινά αύριο, Πέμπτη 8 Μαΐου.

Και τα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν στις 8 Μαΐου με αυτό του Άρη να είναι το πρώτο χρονικά, μιας και θα ξεκινήσει στις 17.00.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Λίγκας, οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr, από το κανάλι Novasports στο YouTube καθώς επίσης και από από τα κανάλια SportKlub (σε Σερβία, Κροατία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία) και Diema Sport (Βουλγαρία).

Οι αγώνες θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button