Ποδόσφαιρο

Άρης Κ17: Το δεύτερο συνεχόμενο Final-4, η πιθανή έδρα και οι αντίπαλοι του Άρη

Η ομάδα Κ17 του Άρη, προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Super League.

O Άρης, μπορεί να μην πήρε τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Παναιτωλικό, παρόλα αυτά κατάφερε να προκριθεί ως δεύτερος στον όμιλό του.

Οι ήττες των ομάδων που βρίσκονταν ένα βαθμό κάτω από τον Άρη, τον άφησαν στη δεύτερη θέση και έτσι η ομάδα του Κώστα Καζάνα πηγαίνει για ακόμη μια φορά στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Οι ημερομηνίες αλλά και η έδρα της τελικής αυτής φάσης, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, με πιθανότερες πόλεις να είναι αυτές του Βόλου και του Αγρινίου.

Οι πιθανές ημερομηνίες είναι είτε στις 18 και 22 Μαΐου, ή στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, με το μοναδικό πρόβλημα που προκύπτει σε αυτό, να είναι οι ενδοσχολικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών που θα έχουν ήδη ξεκινήσει και θα χρειαστεί να χαθεί μια ημέρα εξέτασης για αυτούς.

Όσο για τους αντιπάλους, οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην τελική φάση είναι τρεις, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Το τέταρτο εισιτήριο θα κριθεί στα “Play-Off” που ξεκινούν άμεσα το επόμενο Σαββατοκύριακο με τις αναμετρήσεις ΒόλοςΑστέρας Τρίπολης και ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ.

Οι νικήτριες ομάδες από αυτά τα δύο ζευγάρια θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ουδέτερη έδρα με τον νικητή να «κλειδώνει» το εισιτήριο για το Final-Four της Super League K17.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button