Ποδόσφαιρο

Άλλος ένας εφιάλτης…

Ο Γκρέι πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία να προηγηθεί με 1-0 και λίγο αργότερα ο Άρης το “πλήρωσε” με το τέρμα του Ελ Αραμπί ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-1

Αποκλεισμός στο Κύπελλο με έναν ακόμη “πικρό” τρόπο. Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος, υπήρχε η ευκαιρία ο Άρης να προηγηθεί με 1-0, με χτύπημα πέναλτι. Αλλά ο Γκρέι αστόχησε απέναντι από το Τζολάκη στο 84′ και τελικά ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη (0-1) με τέρμα του Ελ Αραμπί στο 89′. Ηταν ένα ματς στο οποίο έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες του Άρη, ωστόσο λίγο η ατυχία, λίγο και η κακή διαιτησία (λίγο νωρίτερα, πριν το πέναλτι του Γκρέι, δεν δόθηκε παράβαση σε χέρι του Εμβιλά), έπαιξαν τον ρόλο τους.

Μεγάλη ευκαιρία με Ετέμπο πριν την συμπλήρωση του 1ου λεπτού

Η πρώτη ευκαιρία του Άρη ήρθε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου λεπτού. Ο Ετέμπο έκανε το σουτ και με δυσκολία έδιωξε ο Τζολάκης. Στην συνέχεια υπήρξε σπρώξιμο του Ντόι στον Γκρέι μέσα στην περιοχή αλλά δεν δόθηκε παράβαση. Η κεφαλιά του Μάνου στο 8′ πέρασε άουτ ενώ στο 14′ η κεφαλιά του Μπακαμπού κατέληξε στα χέρια του Κουέστα.

Ο Ισπανός πορτιέρο ήταν σε ετοιμότητα σε επικίνδυνο σουτ του Βαλμπουενά στο 20′ και στο 23′ ο Γκρέι δεν πρόλαβε να απλώσει το πόδι σε γύρισμα στην καρδιά της περιοχής του Ολυμπιακού. Αργότερα, ο Μαζικού έδιωξε πάνω στη γραμμή και στο 33′ η κατοχή ήταν 52%-48%.

Καλές στιγμές με Γκρέι που έφτασε κοντά στο 1-0, “απείλησε” ο Ολυμπιακός

Στο 34′ ο Γκρέι έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά, σούταρε και ο Τζολάκης είπε “όχι” διώχνοντας με το πόδι, σε μια πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του Πάρντιου. Στο 42′ οι “κίτρινοι” κέρδισαν κόρνερ και μετά την εκτέλεση οι “ερυθρόλευκοι” βγήκαν στην αντεπίθεση, αλλά ο Μπακαμπού έστειλε την μπάλα άουτ, σε μια φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι έφευγαν με τέσσερις παίκτες αντί δύο του Άρη. Λίγο πριν το φινάλε πρώτου ημίχρονο, πάλι ο Γκρέι από πλευράς Άρη επιδίωξε να ανοίξει το σκορ, όμως απέκρουσε σε φοβερό τρόπο ο Τζολάκης και το πρώτο 45λεπτο τελείωσε δίχως τέρματα (0-0).

Δεν δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Εμβιλά, μεγάλη ένταση

Το πρώτο 10λεπτο του β’ μέρους κύλησε δίχως κάποια αξιόλογη φάση, με τον Παπασταθόπουλο για πολλοστή φορά να σπρώχνει τον Γκρέι αλλά να την “γλιτώνει” από τον διαιτητή. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν συνέχεια με τα χέρια, δίχως να τιμωρηθούν.

Σε φάση στο 59′ ο Εμβιλά έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά τόσο ο διαιτητής αλλά και η Κούλτσαρ στο VAR… δεν είδαν τίποτα. Επικράτησε μεγάλη ένταση στο γήπεδο και πολλές διαμαρτυρίες. Στο 76′ ο Μάνου Γκαρσία αντικαταστάθηκε από τον Πάλμα έχοντας δεχτεί χτύπημα προηγουμένως. Στο 81′ μπήκε στο ματς και ο Ματέο, παίρνοντας τη θέση του Ιτούρμπε.

Xαμένο πέναλτι του Γκρέι!

Στο 82′ ο Άρης κέρδισε πέναλτι! Ο Γκρέι πάτησε περιοχή, ο Ντόη έκανε την παράβαση και μετέπειτα αποβλήθηκε (στην ίδια φάση του Γκρέι, ο Ματέο πήρε το “ριμπάουντ” αλλά δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα). Ο Τζαμαικανός στο 84′ έστησε την μπάλα, εκτέλεσε και αστόχησε… Ετσι χάθηκε η ευκαιρία να γίνει το 1-0. Λίγο αργότερα (89′), ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Ελ Αραμπί, τελειώνοντας έτσι την υπόθεση πρόκριση για τους Πειραιώτες.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Πίρσμαν, Μαζικού, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Ετέμπο, Ιτούρμπε (81′ Ματέο Γκαρσία), Γκαρθία (76′ Πάλμα), Γκρέι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρουσάι (86′ Ραμόν), Εμβιλά, Σαμασέκου, Μασούρας (71′ Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (62′ Χάμες Ροντρίγκες), Μπιέλ (86′ Σισέ), Μπακαμπού (71′ Ελ Αραμπί).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button